ICE FORMER til Kugler Ø2 cm
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 270kr for enkelhetskyld.
Bredde: 16.0cm Dybde: 16.0cm Høyde: 19.0cm
Hvitt håndtak med hvit stiv bust, diameter 20 mm. En bøyelig børste til rengjøring av pølsehorn, bak saghjul og andre steder som er vanskelig å komme til
Vårt eget vakuum merke TROLLVAC
20 cm bredde
Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 5 Kg
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Den har en frisk løkaktig smak som minner om en mild løk. Den brukes ofte i egg- og osteretter, fisk, gratenger og salater eller ved servering som pynt og smaksfremhever.
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
De nye tarmene er hvite ikke klare som tidligere.
De er 90mm tykke, og knytt i ene enden.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in