Trykk for flere produkter.
No products were found.

Tomahawk grillrens

Grillskrape - Tomahawk
Axschlag grillskrape kan brukes til alle typer griller og grillrister. Med den robuste treskrapen laget av naturlig kirsebærtre, SPARER du på skitne grillbørster eller fallende stålbust, som i verste fall kan havne på grillmaten eller i munnen.

  • Rengjøring av grillristen og grillen
  • 100 % naturlig og rent kirsebærtre
  • Spesielt naturlig og hygienisk rengjøring
  • Ingen skitne grillbørster eller fallende stålbust
  • Gjenbrukbar grillrens
  • Passer til alle grillsystemer
Les merShow less
kr 299.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
Beskrivelse

Grillskrape - Tomahawk
Axschlag grillskrape kan brukes til alle typer griller og grillrister. Med den robuste treskrapen laget av naturlig kirsebærtre, SPARER du på skitne grillbørster eller fallende stålbust, som i verste fall kan havne på grillmaten eller i munnen.

  • Rengjøring av grillristen og grillen
  • 100 % naturlig og rent kirsebærtre
  • Spesielt naturlig og hygienisk rengjøring
  • Ingen skitne grillbørster eller fallende stålbust
  • Gjenbrukbar grillrens
  • Passer til alle grillsystemer
  • Hakk tilpasser seg grillristen ved steking
  • Laget i Tyskland
  • Naturlig tre fra bærekraftige skoger
  • Fri for kjemiske tilsetningsstoffer

Ved å rengjøre grillristen på en spesielt naturlig og hygienisk måte, er skrapen det perfekte alternativ til vanlige stålbørster. De varme stengene på grillristen brenner sakte inn i treet, og etterlater små hakk og gjør rengjøringseffekten lettere. Siden skrapen tilpasser seg grillristen passer den til alle grillrister og kan enkelt gjenbrukes. Takket være den spesielle formen på skrapen, med sine allsidige kanter og vinkler, kan grillen og grillristen enkelt rengjøres selv på vanskelig tilgjengelige steder. Etter bruk kan skrapen ganske enkelt skylles med vann eller tørkes av med en fuktig klut.

Spesiell kvalitet

Kirsebærtre av høy kvalitet kommer fra bærekraftig tysk skogbruk. Axtschlag-tre er naturlig og fri for kjemiske tilsetningsstoffer. Vi følger også frivillig matforskrifter under behandlingen. Vi henter IKKE råvarer fra fjerne land med tvilsomme arbeidsforhold via miljøskadelige leveringsveier. For alle som liker å grille og stå ved bålet med venner eller familie, tilbyr Axtschlag Barbecue verktøy som denne praktiske grillrenseren.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,499.00

Manuell pølsestopper
• Vertikal
• Egnet for privat bruk
• Beskyttet mot skader ved korrosjon
• Motstandsdyktig mot temperaturer
• Lite vedlikehold
• Laget av rustfritt stål
• Enkel manuell betjening med sveiv
• Absolutt hygienisk, ikke- deformerbar og lettstelt
• Enkel å bruke og rengjøre
• Helt laget av høykvalitets AISI 304 rustfritt stål

INKLUDERT I PAKKEN
• 4x pølsefylltilbehør: 40, 30, 20 og 13 mm

TEKNISKE PARAMETRE
• Volum: maks. 3L
• Utvendige mål (BxDxH): 260 x 300 x 550 mm
• Vekt: 10 kg

kr 99.00

Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster.

Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis.

Enkel å bruke, rask å desinfisere, har spesialdesignet struktur - dette er noen av fordelene med dette produktet.

Størrelsen kan trimmes til overflaten du ønsker med en kniv.

Applikasjon:

- hyller for ostemodning

- tabeller

- tømme tanker

- kjøleskap

Fordeler:

- ekstremt slitesterkt materiale

- jevn støtte for ost

- jevn flyt av ost

- fuktighetskontroll

Egenskaper

Lengde 25,0 cm

Bredde 25,0 cm

Høyde 0,1 cm

kr 119,999.00

Frysetørker LEO-007 er vår mest kompakte modell. 

Frysetørking av mat har en økende betydning i dagens verden. Tradisjonell bruk av frysetørket mat, for eksempel for fjellvandring, camping, romutforskning og militære behov, oppfylles av etterspørsel fra marine reiser, klargjøring av overlevelsessett, kritiske og nasjonale bestander samlet for nødsituasjoner, alle slags ekspedisjoner til villmarken og så videre. Mens frysetørking blir mer energieffektiv, blir den frysetørkede matvaren enda mer populær, og begynner å dukke opp i forretningslunsjbokser, cateringleveranser, ferdige produkter i hyllene osv. Vi gir deg helautomatiske frysetørkere som hjelper deg med å tilfredsstille alle behovene.

Fordeler med Frysetørking:

konservert mat, enkel logistikk (frysetørket mat er lett og trenger ikke oppbevares i lave temperaturer), lang oppbevaringsperiode 

Frystørket godteri med "Sweet Mode"

Vi er glade for å introdusere vår 'Sweet Mode' som gjør det mulig å behandle smakfulle, sprø og skinnende frysetørkede godterier og andre søtsaker på Leosmak frysetørkere.

kr 99.00
(6)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være bruk av frysetørking – en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene – beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For Gouda ost

kr 199.00
(4)

For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe.

Stor, solid porsjon – med denne formen kan du lage et vakkert avrundet ostestykke på én gang med en vekt på opptil 2 kg! Dermed vil du ikke gå tom for ost i ferier eller under et møte med venner.

Vakkert avrundet form - denne formen er perfekt for alle typer ost, og spesielt for modning av ost som krever perfekt jevn form uten skarpe kanter, noe som reduserer risikoen for kontaminering under produksjon.

Høy kvalitet – formen er laget av spenstig og svært slitesterkt materiale godkjent for kontakt med mat. Den hvite plasten er blottet for fargestoffer, takket være at du ikke trenger å bekymre deg for at formen gir farge til den tilberedte osten.

Enkel og praktisk å bruke - formen er utstyrt med spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost, noe som gjør arbeidet lettere.

Løpeosttyper er de enkleste og raskeste å tilberede under hjemmeforhold. De kan serveres salte, så vel som søte - med tilsetning av frukt, eller tørket frukt og nøtter. Du kan lage en solid porsjon av denne deilige, delikate, kremete osten ved å bruke vår robuste, universelle, runde osteform. Dens gjennomtenkte design gir høy kapasitet, spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen er laget av høykvalitets, slitesterkt og spenstig materiale i hvit farge. Materialet, som er blottet for fargestoffer, har ingen innvirkning på fargen på den tilberedte osten, slik at du kan nyte funksjonaliteten i svært lang tid. Formen er veldig praktisk og enkel å bruke - når du lager ost, kan du tilberede en porsjon med vekt på opptil 2 kg på en gang (men med tanke på formhøyden og brukervennligheten, anbefaler vi å lage ost med maksimal vekt ca 1 kg). Denne formen vil være nyttig for både nybegynnere og profesjonelle ostemakere!

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 13,5 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 14,558.88


Er det bare de som har hage som kan nyte privilegiet av å lage mat utendørs? Absolutt ikke! Big Green Egg Small er byfolkets favorittfølge på balkongen eller den lille terrassen. Liten kan være kompakt, men du kan enkelt lage fenomenalt gode måltider for 4 til 6 personer. Siden gitteret på Small er plassert lavere enn på MiniMax, er Small mer egnet for større matlaging, selv om begge har samme kokeoverflate. Big Green Egg Small kan være liten, men ytelsen er stor!


Spesifikasjoner
Rutenett: Ø 33 cm
Kokeoverflate: 855 cm²
Totalvekt: 36 kg
Høyde: 61 cm

Følger med EGG
• EGG Nest
• convEGGtor
• Kull 4,5 kg
• Kullstarter
• Askverktøy

kr 1,299.00

Primo finmasket kurv for rotisseri

Finmasket kurv fra Primo til bruk med Primo rotisseri.
Med denne finmaskede kurven kan du eksperimentere med sprø pommes frites,
Stekt svinekjøtt, popcorn eller enda mindre kjøttstykker og grønnsaker direkte på grillen.
Kurven er laget av finmasket og lakkert stål med non-stick belegg, slik at du er sikret et jevnt og sprøtt resultat.

kr 145.00

ALLROUND GRILL BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 145.00

Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 649.00
(2)

Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller spaghetti.

Perfekt for en trykk skinke komfyr - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og vegetariske retter i trykk skinke komfyrer med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg.

Høy kvalitet - gryten er laget av rustfritt stål, samme som dekselet, som også er laget av herdet glass og har en åpning for å frigjøre damp. Som et resultat vil dette produktet være veldig praktisk å bruke og vil tjene deg i mange år!

Praktisk kurv - sammen med gryten får du en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.

For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Produktet tåler oppvaskmaskin.

En gryte i rustfritt stål med et glassdeksel og en kurv utmerker utmerket en 0,8 kg eller 1,5 kg trykk skinke komfyr. Kurven i rustfritt stål med håndtak, som er inkludert i settet, lar deg lage og tømme grønnsaker og pasta i den, samt lage pommes frites! Gryten er også utmerket for tilberedning av asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, er det også utstyrt med et herdet glassdeksel med åpning for damputslipp. Før du bruker settet for første gang, bør alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann eller i oppvaskmaskin, og deretter tørkes grundig.Produktet kan brukes på forskjellige typer koketopper: elektriske, induksjons- og gassplater.

Tekniske data:

Dimensjoner: 17,5 x 23,6 x 26,5 cm

Kapasitet: 4 L.

kr 1,699.00

Brødkniv, Samme form som kokkekniv. For store brød og store grove produkter.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 63.00

Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker

20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen eller strukturen.

Høy kvalitet – takket være den koniske strukturen til åpningene, fester ikke denne lette elastiske kluten seg til osteklumpen og overflaten på osten forblir eksepsjonelt glatt. Klærne er laget av elastisk og slitesterk polyetylen, som er helt trygt og etterlater ikke forurensning.

Hjemme osteproduksjon uten problemer – disse ostedukene holder ikke på fuktigheten, noe som eliminerer behovet for å bruke mye press ved pressing.

Perfekt og enkel drenering av myse – for å få den beste mysedreneringen og perfekt glatthet av ost, er det nødvendig å legge osteklumpen på den indre, glatte siden av duken.

Gjenbrukbare – disse klutene kan være til nytte i fremtiden – etter å ha vasket dem i en temperatur på 60-70°C kan du bruke dem igjen under neste produksjon av hjemmelaget ost!

Utvikle interesse for hjemmelaging av ost! Osteproduksjon er en av de tidligste variantene av Slow Food, effektene du kan dele med hele familien og venner. Du er virkelig bare noen få skritt unna å servere ost du har laget selv. Spis enkle, men deilige måltider som du tilbereder på egen hånd, og ta vare på de minste detaljene. Oppdag mat som er full av vitaminer, deilige smaker, fortryllende aromaer og – viktigst av alt – sunne ingredienser! Settet vårt med to gjenbrukbare osteduker laget av elastisk, slitesterk og sikker polyetylen vil garantert gjøre det enklere for deg! Press ost uten å bekymre deg for form og struktur! Takket være den koniske strukturen til åpningene deres, fester ikke begge disse klutene seg til osteklumpen og etterlater overflaten glatt og perfekt drenert for overflødig myse. Klumpene er gjenbrukbare - etter vask i 60-70°C kan de brukes igjen. Takket være dem kan du presse ost uten å bruke for mye press, samt fjerne den ferdige osten fra pressen raskt og enkelt. Velg høy kvalitet, enkelhet og den beste utførelse!

Egenskaper

Lengde 20,0 cm

Bredde 0,2 cm

Høyde 30,0 cm

Vekt 5,0 g

Form salami

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in