Trykk for flere produkter.
No products were found.

Engangshandsker Nitril (sorte) str. XL Pk. 100 stk

Sorte nitrilhandsker Str. X-Large (XL) 
Perfekt til fødevare håndtering - catering - rengøring, eller til tatovøren!   
Sort nitrilhandske i god kvalitet, og beregnet til alle slags formål, lige fra fødevarehåndtering ,
catering ,rengøring, frisøren, tatovøren.

Ekstra Stærk - Kraftig Nitril engangshandske 5 g, pudderfri

100 stk/kasse

Les merShow less
kr 149.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
Nirlxl
Produktdetaljer
Nirlxl
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

En brødkniv utformet som en Santoku. Den er perfekt til mindre produkter eller for den som ikke liker eller klarer å bruke større kokkekniver.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 290.00
(1)

Flå Kniv

Blad 16 cm

TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.

kr 999.00

En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15 minutter. Kjøleren er laget av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å holde det rent og sikrer langvarig bruk.

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Western Red Cedar Wood - Planker

Western Red Cedar - klassikerne som ble brukt av indianere til å grille av produktene sine

aromatisk og veldig duftende tre

til fisk, kjøtt og fjærfe

100% Western Red Cedar

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Format: 300 x 150 x 11 mm

kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

kr 39.00 kr 65.00
(2)

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 39.44 kr 56.35
(1)

Hvitløksalt 

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, Salt,

ALLERGENER:

Ingen 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede

fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,

Salt:60,04 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 120.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 1,450.00

Tørker/ Dehydrator til frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og urter med en kapasitet på 14 l. Status dehydrator er liten nok til å brukes i mindre husholdninger. Tørk urtene du vokste på vindushyllen eller øko-bananene du kjøpte på bondens marked.

kr 298.75

Bredspektret og høyaktivt hånddesinfeksjonsmiddel i geleform. For sykehus, lege- og tannlegekontorer, barnehager og andre institusjoner, storkjøkken, næringsmiddelindustrien, ferskvareavdelinger og andre steder hvor det stilles store krav til effektiv hånddesinfisering. Beskytter huden og hindrer uttørring.
Inneholder ikke parfyme. pH 7,0
Des Gel 85% oppfyller kravene i EN 1500.

kr 224.25
(4)

Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES 

Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk,  

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 145.00

ALLROUND GRILL BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 99.00
  • Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
  • Høy kvalitet -  takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
  • For 25 liter melk -  en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
  • Ikke bare for yoghurtmaskin –  hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
  • Enkel sammensetning -  takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in