Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader.
ANBEFALT DOSERING:
50 g/kg farse Doseres etter smak.
INGREDIENSER:
stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander, gurkemeie,fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, løpstikke, sukker,hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1222kJ /292 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:61,1 g, hvorav sukkerarter:3,6 g, Kostfiber:6,8 g, Protein:6,1 g, Salt:20,51 g
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere