Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader.
ANBEFALT DOSERING:
50 g/kg farse Doseres etter smak.
INGREDIENSER:
stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander, gurkemeie,fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, løpstikke, sukker,hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1222kJ /292 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:61,1 g, hvorav sukkerarter:3,6 g, Kostfiber:6,8 g, Protein:6,1 g, Salt:20,51 g
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
En søt krydder med en fin Røyksmak. Gir fin røyksmak til din matlaging.
Ekter røkt på Eik Flis
Sjekk ut vårt eget vakuum merke TROLLVAC
Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken
Spesifikasjoner
Tykkelse: 105my
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)
50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak.
INGREDIENSER:
salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse.
Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars
under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
enne vertikale stapperen vil strømlinjeforme arbeidet ditt, gjøre det mer komfortabelt og sikre resultater av profesjonell kvalitet. Du har hele 7 L kapasitet og 6 forskjellige trakter med ventilasjonssystem til disposisjon, inkludert en spesialtrakt for kabanos-pølser. Med dette utstyret kan du enkelt lage pølser med forskjellige diametre (ø 14/18/21/25/29/35 mm) og gi dem den perfekte teksturen. Til fylling kan du bruke sauetarm, svinetarm, storfekjøtt, polyamidtarm, proteintarm, etc.
DōJoe gjør din Kamado Joe om til en førsteklasses pizzaovn. Laget for å tilfredstille både nybegynneren og den mest drevne pizza-chef. DōJoe gjør det lett å holde jevn temperatur fra 200 – 370°C time etter time. Luken gjør det lett å følge med pizzaen mens den steker. Den keramiske pizzasteinen sørger for sprø bunn og optimal varme for perfekt pizza.
Passer til: Kamado Joe – Big Joe modellene
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller spaghetti.
Perfekt for en trykk skinke komfyr - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og vegetariske retter i trykk skinke komfyrer med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg.
Høy kvalitet - gryten er laget av rustfritt stål, samme som dekselet, som også er laget av herdet glass og har en åpning for å frigjøre damp. Som et resultat vil dette produktet være veldig praktisk å bruke og vil tjene deg i mange år!
Praktisk kurv - sammen med gryten får du en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.
For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Produktet tåler oppvaskmaskin.
En gryte i rustfritt stål med et glassdeksel og en kurv utmerker utmerket en 0,8 kg eller 1,5 kg trykk skinke komfyr. Kurven i rustfritt stål med håndtak, som er inkludert i settet, lar deg lage og tømme grønnsaker og pasta i den, samt lage pommes frites! Gryten er også utmerket for tilberedning av asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, er det også utstyrt med et herdet glassdeksel med åpning for damputslipp. Før du bruker settet for første gang, bør alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann eller i oppvaskmaskin, og deretter tørkes grundig.Produktet kan brukes på forskjellige typer koketopper: elektriske, induksjons- og gassplater.
Tekniske data:
Dimensjoner: 17,5 x 23,6 x 26,5 cm
Kapasitet: 4 L.
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen. Den holder ikke på fuktigheten, noe som betyr at det ikke er nødvendig å bruke mye trykk mens du lager ost. Kluten er laget av PE2 (35) takket være at den er veldig slitesterk. Mens du lager ost for å fjerne mysen og for å oppnå den nødvendige strukturen på overflaten, bruk den glatte, indre siden.
Cheese Slow Food... Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...
Frysetørker LEO-004 er vår mest kompakte modell.
Frysetørking av mat har en økende betydning i dagens verden. Tradisjonell bruk av frysetørket mat, for eksempel for fjellvandring, camping, romutforskning og militære behov, oppfylles av etterspørsel fra marine reiser, klargjøring av overlevelsessett, kritiske og nasjonale bestander samlet for nødsituasjoner, alle slags ekspedisjoner til villmarken og så videre. Mens frysetørking blir mer energieffektiv, blir den frysetørkede matvaren enda mer populær, og begynner å dukke opp i forretningslunsjbokser, cateringleveranser, ferdige produkter i hyllene osv. Vi gir deg helautomatiske frysetørkere som hjelper deg med å tilfredsstille alle behovene.
Fordeler med Frysetørking:
konservert mat, enkel logistikk (frysetørket mat er lett og trenger ikke oppbevares i lave temperaturer), lang oppbevaringsperiode
Frystørket godteri med "Sweet Mode"
Vi er glade for å introdusere vår 'Sweet Mode' som gjør det mulig å behandle smakfulle, sprø og skinnende frysetørkede godterier og andre søtsaker på Leosmak frysetørkere.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips:• Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, pepper,
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Laget for flaskelokk med 26 mm lokk
Bruk
Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og tar den fra flasken.
Egenskaper
Lengde 38 cm
Bredde 6,0 cm
Høyde 8,5 cm
Vekt 0,336 kg
Type dobbeltar
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Rustfjerner for karbonkniver, passer også perfekt til å holde den keramiske staven ren med. Klossen kan også brukes til rensing av gryter og panner. Finnes med medium og grov korning. Vi anbefaler fin til karbonkniv og keramiske staver.
En flott gaveeske bestående av 2 kniver, 18 cm kokkekniv og 12 cm universalkniv. Passer både til proffene og matentusiasten!
Stålet, AUS8, er et rustfritt stål, spesialdesignet for Japanske kniver. Hardheten på stålet er HCR 58. Håndtaket er laget av laminert tre.
Dryppbrett Crescent for Primo Oval XL 400 Keramisk Grill
Laget av sterkt rustfritt stål
Pakken inneholder 1 stk
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 1,5 liter
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in