Trykk for flere produkter.
No products were found.

Marabu de Cuba Special Grade Grillkull 3kg

Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose

Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa osv.)

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.

En av de beste, men sikkert verdens mest økologiske kull

Les merShow less
kr 98.10 kr 109.00
På lager 58 Produkter
Referanse:
Marabu-3kg
Beskrivelse

Marabú-trekullet er produsert i tradisjonelle kull. Marabú-busken, en veldig vilt og invasiv mimosa-plante.
"El marabú" (Dichrostachys cinerea) er en på 1800-tallet. plante importert fra sør-afrika til karibiske regionen, danner busker og små trær opp til en høyde på 10m.

Siden mange landbruksområder ble fallet under den økonomiske krisen i Cuba på 1990-tallet, fikk "el marabú" muligheten til å spre seg uhindret og finnes på mer enn 1,2 millioner hektar på Cuba.

Hvis Marburbuskene og trærne ikke blir revet opp med roten, vokser de raskt etter avskoging, den må derfor kontroleres ved avskogin utenfor deres naturlige habitat, noe som er i henhold til lobal Invasive Species Datadase  

Desforestasjonen som foregår på Cuba er derfor i samsvar med økologiske hensyn og bidrar til beskyttelsen av den naturlige biosfæren i Cuba. 


Ønsker du å selge vår FUMY Grillkull Ta kontakt med oss direkte.
Leveres i poser a: 15 KG PP - pose 5 kg PP pose
                              12-13 kg 4-vikers papirpose

individuell bokstav / logo mulig ved større bestillinger

Les merShow less
Produktdetaljer
Marabu-3kg

Dataark

Spontype
Grillkull
Produktanmeldelser(1)
Overall rating
4
1 Produktanmeldelse
Rangering
(4)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 60.95
(19)


Oregano er perfekt for pizza, varme smørbrød og grillet kjøtt og pasta sauser og tomatsuppe.

kr 15,678.88

En stor populær modell designet for store grupper av mennesker (10 eller flere). Ideell for restauranter og barer. Har alle BONO Media-funksjoner + større kapasitet, derfor egner den seg spesielt godt til store retter (f.eks. Stor kalkun til jul). Det grunnleggende grillsettet består av: keramisk grill med stativ og sidebrett med kroker, nyskapende pakning av glassfiberpakning, to-sone grillsystem, to sideavleder, wokpanne holder, keramisk kyllingstativ, askefjerningsverktøy og beskyttende grilldeksel. Med det grunnleggende grillsettet vil du kunne: grille på direkte varme (kjøtt på spyd, biff, burgere, kyllingvinger og andre retter grillet under 20 min.), grille på indirekte varme (kylling, skinke, koteletter og andre større retter grillet ved hjelp av en deflektor), røyk (ribbe, ost, revet svinekjøtt), lag supper, wok og lapskauser.

Grillen er produsert i varmebestandig keramikk og glasert med varmebestandig lakk. Varmeområde på 80 ° C - 399 ° C.

I PAKETET INGÅR: 

2 sidobord i bambu

grillgaller i rostfritt stål

benstativ i stål behandlat med antikorrosiv pulverfärg

låsningsbara hjul

1 handtag i bambu

bottenventil i rostfritt stål med skyddsskärm

toppluftsventil i gjutjärn

inbyggd termometer

SPECIFIKATIONER 

Bredd 64 cm

Grillyta 56 cm

Grillens vikt (med förpackning) 128 kg

Grillens färg Svart

kr 139.00
(3)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 165.60
(20)

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 13,438.88
(2)

En stor populær modell designet for store grupper av mennesker (10 eller flere). Ideell for restauranter og barer. Har alle BONO Media-funksjoner + større kapasitet, derfor egner den seg spesielt godt til store retter (f.eks. Stor kalkun til jul). Det grunnleggende grillsettet består av: keramisk grill med stativ og sidebrett med kroker, nyskapende pakning av glassfiberpakning, to-sone grillsystem, to sideavleder, wokpanne holder, keramisk kyllingstativ, askefjerningsverktøy og beskyttende grilldeksel. Med det grunnleggende grillsettet vil du kunne: grille på direkte varme (kjøtt på spyd, biff, burgere, kyllingvinger og andre retter grillet under 20 min.), grille på indirekte varme (kylling, skinke, koteletter og andre større retter grillet ved hjelp av en deflektor), røyk (ribbe, ost, revet svinekjøtt), lag supper, wok og lapskauser.

 Grillen er produsert i varmebestandig keramikk og glasert med varmebestandig lakk. Varmeområde på 80 ° C - 399 ° C.

PAKKEN INNEHOLDER : 

2 sidebord i bambus

fleksibelt grillrist-system med 2 stekesoner og 2 splitvarmere

kasserolleholdere

keramisk kyllingholder

varmereflektor

grillrist i rustfritt stål

benstativ i stål behandlet med rustbeskyttende pulverlakk

håndtak i bambus

bunnventil i rustfritt stål med beskyttende skjerm

toppventil i støpejern

innebygd termometer

grilltrekk

askeskrape

SPESIFIKASJONER 

Bredde 59 cm

Grillareal 48 cm

Vekt (inkludert forpakning) 112 kg

Farge

Sort

16 andre produkter i samme kategori:
kr 180.00
(9)


FUMY Eco-Friendly Firelighters

ca 60stk i posen
Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.
Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.
Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly firelighters per opptenning.
Tenn Peisen, Bålet eller grillen uten peppir eller tennveske.

Passer perfekt til opptenning,av peis, grill, bål både hjemme og på hytta.

Dette produkte tilbys også som dugnadspakke, ta kontakt for mengde og tilbud

kr 129.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 235.00


FUMY Eco-Friendly Firelighters

ca 90 i posen
Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.
Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.
Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly firelighters per opptenning.
Tenn Peisen, Bålet eller grillen uten peppir eller tennveske.

Passer perfekt til opptenning,av peis, grill, bål både hjemme og på hytta.

Dette produkte tilbys også som dugnadspakke, ta kontakt for mengde og tilbud

kr 89.40 kr 149.00
(3)

Trebiter Bøk 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

kr 119.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Kirsebær  - Grillpapir

Kirsebærtre - for en delikat røyk

for en veldig mild og fruktig røyk

til fisk, kjøtt og fjærfe

100% kirsebærtre

Wood Papers - Grillpapir i 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL - Or  (Aldertre) - Planker

Wood Planks XL 2 i 1 pakke

Store fiskfileter kan tilberedes uten problemer. Plankens tykkelse letter den lengre røykeprosessen

100% orved

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Aldertre - Planker

Aldertre - fiskens beste venn

Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak

perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker

100% orved

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Cherry Wood - Planker

Kirsebærved - en spesiell delikat røyk

smaker produktet med en veldig mild og fruktig røyk

til fisk, kjøtt og fjærfe

100% kirsebærtre

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 254.15 kr 299.00
(6)

Grillkull Missing Link Lump 8 kg Sør Afrika


Grilling på kull er meget utbredt i Sør-Afrika og inspirasjonen for denne miksen av Sør-Afrikanske tresorter. Et “steinhardt” kull som produserer en intens varme med lang brenntid. Dette kullet avgir også mindre aske en tradisjonelle grillkull.

Det er også et populært kull i restaurantbransjen

The Missing Link er Skikkelig grillkull. Kullet gir jevn og god varme, og avgir mindre aske.

Tretyper:
Blue Thorn
Black Thorn
Three Thorn
Mopane
Sickle Bush
Loweld Cluster Leaf

Kommer på lager uke 26

kr 83.40 kr 139.00
(2)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv

Bruks tips:  Fukt før bruk, legg sammen med kullet,

kr 370.60 kr 436.00

4 sekker Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose

Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa osv.)

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.

En av de beste, men sikkert verdens mest økologiske kull

kr 169.00
(3)

Trebiter Eik 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

kr 167.40 kr 279.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: Planke, rektangulær 22cm  

Mengde: 2 stk

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Bruks tips: 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.

Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.

La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.

Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.

Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.

Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.

Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.

Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.

Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.

Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

kr 254.15 kr 299.00
(3)

Quebracho Blanco (Macaglia quebracho-blanco) fra Tres Isletas i Argentina. Quebracho er en av de hardeste tresortene man lager grillkull fra. Likevel er kullet så godt som gnistfritt.

I posen finner du fra medium store til enorme biter som gir jevn temperatur over svært lang tid. Argentinsk quebracho er kjent for å gi høy varme og ekstremt lang brenntid. Produsert fra sertifisert bærekraftig skogbruk, Sertifikat fra Argentinske myndigheter kan fremlegges.

Dette er et av verdens beste grillkull. Brukes i restaurantgriller og av profesjonelle grillere i hele verden. Hvis det hadde vært delt ut en Oscar til beste grillkull ville dette vært en sikker vinner.

Dette får du i posen:

Tresorter: Quebracho Blanco fra Argentina

Størrelse på bitene: L-XL

Anbefales spesielt til: Konkurransegrilling, restaurantgriller

Innhold: 8 kg

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in