Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16mm.
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
Aldertre - Planker
Aldertre - fiskens beste venn
Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak
perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker
100% orved
Wood Planks - 3 i 1 pakke
Størrelse: 300 x 150 x 11 mm
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16mm.
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.
Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.
Wooden Papers
Cedar - Grillpapir
KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer
Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart
en av de mest aromatiske skogene
til kjøtt, fisk og fjærfe
100% Western Red Cedar
Trepapir - 8 i 1 pakke
190 x 150 mm
Grillkull Missing Link Lump 8 kg Sør Afrika
Grilling på kull er meget utbredt i Sør-Afrika og inspirasjonen for denne miksen av Sør-Afrikanske tresorter. Et “steinhardt” kull som produserer en intens varme med lang brenntid. Dette kullet avgir også mindre aske en tradisjonelle grillkull.
Det er også et populært kull i restaurantbransjen
The Missing Link er Skikkelig grillkull. Kullet gir jevn og god varme, og avgir mindre aske.
Tretyper:
Blue Thorn
Black Thorn
Three Thorn
Mopane
Sickle Bush
Loweld Cluster Leaf
Kommer på lager uke 26
Trebiter Eik 1,5 kg
Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
Western Red Cedar Wood - Planker
Western Red Cedar - klassikerne som ble brukt av indianere til å grille av produktene sine
aromatisk og veldig duftende tre
til fisk, kjøtt og fjærfe
100% Western Red Cedar
Wood Planks - 3 i 1 pakke
Format: 300 x 150 x 11 mm
Quebracho Blanco XL 10 kg pp poser laminert med klumper fra 30 til 150 mm
Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, sterk varmeutvikling og en sterk treaktig behagelig grillsmaks og perfekt i lang tid BBQ / ASADO med det er verdensomspennende kjent spesielt Steakhouse - smak
Trebiter Eik 1,5 kg
Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.
Quebracho Blanco XL 10 kg pp poser laminert med klumper fra 30 til 150 mm
Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, sterk varmeutvikling og en sterk treaktig behagelig grillsmaks og perfekt i lang tid BBQ / ASADO med det er verdensomspennende kjent spesielt Steakhouse - smak
FUMY Eco-Friendly Firelighters
ca 60stk i posen
Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.
Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.
Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly firelighters per opptenning.
Tenn Peisen, Bålet eller grillen uten peppir eller tennveske.
Passer perfekt til opptenning,av peis, grill, bål både hjemme og på hytta.
Dette produkte tilbys også som dugnadspakke, ta kontakt for mengde og tilbud
Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.
Kornstørrelse: 5-10 cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
XL- Western Red Cedar Wood - Planker
Wood Planks XL fra Western Red Cedar i 2 i 1 pakke
ekstra stor overflate for tilberedning av store fileter eller stekt
100% Western Red Cedar
XL-format: 400 x 170 x 13 mm
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.
Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.
Wooden Papers
Cedar - Grillpapir
KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer
Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart
en av de mest aromatiske skogene
til kjøtt, fisk og fjærfe
100% Western Red Cedar
Trepapir - 8 i 1 pakke
190 x 150 mm
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 5 - 10 cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Trebiter Bøk 1,5 kg
Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.
Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose
Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa osv.)
Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.
En av de beste, men sikkert verdens mest økologiske kull
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.
Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.
Wooden Papers
Kirsebær - Grillpapir
Kirsebærtre - for en delikat røyk
for en veldig mild og fruktig røyk
til fisk, kjøtt og fjærfe
100% kirsebærtre
Wood Papers - Grillpapir i 8 i 1 pakke
190 x 150 mm
4 sekker Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose
Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa osv.)
Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.
En av de beste, men sikkert verdens mest økologiske kull
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm
100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak
Quebracho Blanco (Macaglia quebracho-blanco) fra Tres Isletas i Argentina. Quebracho er en av de hardeste tresortene man lager grillkull fra. Likevel er kullet så godt som gnistfritt.
I posen finner du fra medium store til enorme biter som gir jevn temperatur over svært lang tid. Argentinsk quebracho er kjent for å gi høy varme og ekstremt lang brenntid. Produsert fra sertifisert bærekraftig skogbruk, Sertifikat fra Argentinske myndigheter kan fremlegges.
Dette er et av verdens beste grillkull. Brukes i restaurantgriller og av profesjonelle grillere i hele verden. Hvis det hadde vært delt ut en Oscar til beste grillkull ville dette vært en sikker vinner.
Dette får du i posen:
Tresorter: Quebracho Blanco fra Argentina
Størrelse på bitene: L-XL
Anbefales spesielt til: Konkurransegrilling, restaurantgriller
Innhold: 8 kg
Grillkull Missing Link Lump 8 kg Sør Afrika
Grilling på kull er meget utbredt i Sør-Afrika og inspirasjonen for denne miksen av Sør-Afrikanske tresorter. Et “steinhardt” kull som produserer en intens varme med lang brenntid. Dette kullet avgir også mindre aske en tradisjonelle grillkull.
Det er også et populært kull i restaurantbransjen
The Missing Link er Skikkelig grillkull. Kullet gir jevn og god varme, og avgir mindre aske.
Tretyper:
Blue Thorn
Black Thorn
Three Thorn
Mopane
Sickle Bush
Loweld Cluster Leaf
Kommer på lager uke 26
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38
100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
Hickory - Planker
Hickory - fiskens beste venn
Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak
perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker
100% hickory
Wood Planks - 1 i pakke
Størrelse: 300 x 150 x 11 mm
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in