Trykk for flere produkter.
No products were found.

Grillplanke i Or 3 stk

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Aldertre - Planker

Aldertre - fiskens beste venn

Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak

perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker

100% orved

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

Les merShow less
kr 249.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
4260186640179
Produktdetaljer
4260186640179

Dataark

Smaker
Or
Spontype
Planke
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
(1)

2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Cedar  - Grillpapir

KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer

Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart

en av de mest aromatiske skogene

til kjøtt, fisk og fjærfe

100% Western Red Cedar

Trepapir - 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 169.00
(3)

Trebiter Eik 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Western Red Cedar Wood - Planker

Western Red Cedar - klassikerne som ble brukt av indianere til å grille av produktene sine

aromatisk og veldig duftende tre

til fisk, kjøtt og fjærfe

100% Western Red Cedar

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Format: 300 x 150 x 11 mm

kr 359.10 kr 399.00
(5)

Quebracho Blanco XL 10 kg pp poser laminert med klumper fra 30 til 150 mm

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, sterk varmeutvikling og en sterk treaktig behagelig grillsmaks og perfekt i lang tid BBQ / ASADO med det er verdensomspennende kjent spesielt Steakhouse - smak

16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Cherry Wood - Planker

Kirsebærved - en spesiell delikat røyk

smaker produktet med en veldig mild og fruktig røyk

til fisk, kjøtt og fjærfe

100% kirsebærtre

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 98.10 kr 109.00
(1)

Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose

Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa osv.)

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.

En av de beste, men sikkert verdens mest økologiske kull

kr 149.00
(1)

2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL- Western Red Cedar Wood - Planker

Wood Planks XL fra Western Red Cedar i 2 i 1 pakke

ekstra stor overflate for tilberedning av store fileter eller stekt

100% Western Red Cedar

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 149.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Hickory  - Planker

Hickory  - fiskens beste venn

Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak

perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker

100% hickory

Wood Planks - 1 i pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 370.60 kr 436.00

4 sekker Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose

Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa osv.)

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.

En av de beste, men sikkert verdens mest økologiske kull

kr 359.10 kr 399.00
(5)

Quebracho Blanco XL 10 kg pp poser laminert med klumper fra 30 til 150 mm

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, sterk varmeutvikling og en sterk treaktig behagelig grillsmaks og perfekt i lang tid BBQ / ASADO med det er verdensomspennende kjent spesielt Steakhouse - smak

kr 75.90 kr 126.50

Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen

Mengde: 300ml

Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere. 

Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker

Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.

kr 180.00
(9)


FUMY Eco-Friendly Firelighters

ca 60stk i posen
Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.
Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.
Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly firelighters per opptenning.
Tenn Peisen, Bålet eller grillen uten peppir eller tennveske.

Passer perfekt til opptenning,av peis, grill, bål både hjemme og på hytta.

Dette produkte tilbys også som dugnadspakke, ta kontakt for mengde og tilbud

kr 390.15 kr 459.00
(4)

Marabu de Cuba Premium 15kg sekk med Klumper fra 20 til 200 mm 4-lags papirpose

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.

kr 83.40 kr 139.00
(2)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv

Bruks tips:  Fukt før bruk, legg sammen med kullet,

kr 139.00
(3)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Cedar  - Grillpapir

KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer

Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart

en av de mest aromatiske skogene

til kjøtt, fisk og fjærfe

100% Western Red Cedar

Trepapir - 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 254.15 kr 299.00
(3)

Quebracho Blanco (Macaglia quebracho-blanco) fra Tres Isletas i Argentina. Quebracho er en av de hardeste tresortene man lager grillkull fra. Likevel er kullet så godt som gnistfritt.

I posen finner du fra medium store til enorme biter som gir jevn temperatur over svært lang tid. Argentinsk quebracho er kjent for å gi høy varme og ekstremt lang brenntid. Produsert fra sertifisert bærekraftig skogbruk, Sertifikat fra Argentinske myndigheter kan fremlegges.

Dette er et av verdens beste grillkull. Brukes i restaurantgriller og av profesjonelle grillere i hele verden. Hvis det hadde vært delt ut en Oscar til beste grillkull ville dette vært en sikker vinner.

Dette får du i posen:

Tresorter: Quebracho Blanco fra Argentina

Størrelse på bitene: L-XL

Anbefales spesielt til: Konkurransegrilling, restaurantgriller

Innhold: 8 kg

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL- Cherry Wood - Planker

Cherry Wood Planks XL 2 i 1 pakke

usedvanlig stor overflate for tilberedning av større fileter eller stekt

100% kirsebærtre

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 119.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in