Parameter/modell |
LEO-004 |
LEO-007 |
LEO-010 |
|
Estimert belastning/batch, kg |
4 |
7 |
10 |
Mål (bxlxh), cm |
50 x 58 x 77 |
55 x 80 x 77 |
55 x 80 x 110 |
Egenvekt, kg |
50 |
70 |
90 |
Totalt hylleareal, kvm. |
0,4 |
0,7 |
1,2 |
Avstand mellom hyller, mm |
50 |
Antall hyller |
4 |
6 |
7 |
Antall brett |
4 |
6 |
7 |
Bretter i rustfritt stål standard |
GN 1/2 |
GN 2/3 |
GN 1/1 |
|
Kammermateriale |
AISI 304 (rustfritt stål) |
Hyllmateriale |
Kammermateriale |
Kondensatormateriale |
Gjennomsiktige dører |
Utgangspunkt |
Justerbare støtteben |
Laster |
Håndbok |
Rengjøring |
Vaskbart kammer. Evt. rengjøring med høytrykkspyler |
Fjerning av kondensat fra vakuumpumpe |
Automatisk |
|
Min. iskondensatorkapasitet, kg |
6 |
10 |
15 |
Hyller frysing og oppvarming |
Universell strålende, i hyllene |
Forfrysing |
I enheten |
Turbo-frysemodus for produktet |
1°C/min |
Avrimingsmetode |
Automatisk, kondensatoroppvarming |
Turbokammeravriming |
Alternativ |
Kjølesystem |
Ett-trinns |
Dampfordampertemperatur, °C |
til -45 |
Hylletemperatur, °C |
-40 til +70 |
Kjølemiddel |
R-448A eller tilsvarende |
|
Tilkoblingseffekt, kW |
3,5 (16A) |
Spenning, V |
220 |
Ca. energiforbruk takket være optimert algoritme, kWh/1 kg/batch |
7,5 |
Energisparemodus |
Automatisk |
IP beskyttelse kat. iht. til DIN 60529 |
65 |
|
Grunnleggende kontroll |
LCD berøringsskjerm |
Parameterkontroll |
Automatisk eller manuelt valg av parametere for hvert frysetørketrinn |
Sensorer og nødkontroll |
Trykk, overbelastning, driftstemperaturavvik, vakuumkontroll, nødstopp, uautorisert adgangskontroll |
Menyspråk (valgfritt) |
engelsk, tysk, polsk, ukrainsk |
Fjernkontrollmodul |
Wi-Fi-tilkobling, mobilapp |
Dashboard (valgfritt) |
I LeoCloud, grafer og data i sanntid |
Lagring av frysetørkingsdata (valgfritt) |
I LeoCloud med autorisert tilgang |
Arbeidsstatistikk (alternativ) |
Historiske data, eksport av data (opsjon) |
Varsler for hvert trinn (alternativ) |
E-post eller kommunikator |
Feilgjenkjenning |
Automatisk |
|
Programvare |
Fjernkontroll, overvåking |
Min. garanti, måneder |
24, utvidbar garanti |
Søt modus |
- Frysetørking av søtsaker og godteri med oppvarming av produktet til +70°C
- Turbokjøling av sluttproduktet
- Korte (ca. 1-3 timer) og justerte sykluser
|
Teknologiske fordeler med Leosmak frysetørkere
Optimal tid og energieffektivitet
Originalt Leosmak automatiserte kontrollsystem overvåker parametrene for frysetørring i sanntidsmodus. Når parametrene for mat som tørkes oppfyller forhåndsdefinerte kriterier, starter frysetørkeren neste trinn, noe som sparer tid og energi brukt til frysetørkesyklusen. Denne tilnærmingen gjør det mulig å redusere tiden for frysetørkesykluser betydelig, og generere betydelige besparelser på produksjonen.
Miljøvennlig
Alle våre modeller er for tiden designet som R-32-kompatibel installasjon. R-32 (difluormethan) er et HFC (hydrofluorkarbon)-kjølemiddel, som har et av de laveste globale oppvarmingspotensialene (GWP) blant industrigasser som brukes i kjølemiddelindustrien i dag. Vi overvåker kontinuerlig endringer i regelverk som tar sikte på å beskytte det globale klimaet og tilpasse teknologien til skiftende miljø. Så snart leverandørene av komponentene våre er ferdige med å teste enhetene med R-32 kjølemiddel, vil Leosmak frysetørkere automatisk byttes til en mindre potensielt skadelig løsning.
Enkelt vedlikehold og stell
Våre frysetørkere er designet slik at de er brukervennlige, enkle å holde rene og forberedt for intenst arbeid. Vårt automatiserte, designet fra et skrapekontrollsystem gir deg ikke bare en detaljert og brukervennlig grafisk meny for styring, men er også forhåndsprogrammert for frysetørking av forskjellige typer matvarer i helautomatiske sykluser. Det samme kontrollsystemet gjør det mulig å overvåke funksjonen til frysetørkeren i sanntidsmodus, som lar oss reagere på forhånd i tilfelle lyofiliseringsparametere blir verre. Alle våre frysetørkere er klargjort for å enkelt vaskes (dvs. med høytrykksvasker) og er utstyrt i programmerbar modul som på forhånd minner om avgjørende servicebehov.
Vanlige parametere for Leosmak-teknologi
Kammer installert på lukket stålramme, som også inkluderer alle komponenter, kontroller, rør og tilbehør på ett sted;
Originalt Leosmak alt-i-ett fryse-, varme- og avrimingssystem, som gjør det mulig å bruke et minimum av nøkkelkomponenter i forskjellige stadier av frysetørking. Kombinert med varmegjenvinningsenhet, optimal lyofiliseringstidskontrollenhet og økonomisk bruk av lavtemperaturkjølemediet R507, er vi i stand til å være så energieffektive som mulig;
Alle komponenter og konstruksjonselementer som dører, hyller, skuffer, dampkondensatorer etc., som direkte deltar i frysetørking eller har potensiell kontakt med mat, er laget av HACCP-kompatibelt rustfritt stål. Hyllmoduler og iskondensatoren er plassert internt, som muliggjør renromsseparasjon;
Hjul for manøvrerbarhet, vogner for lasting av skuffer i tilfelle større modeller (med 100 kg belastning / batch og mer);
Sanntidssensorer koblet til via Wi-Fi eller LAN; observasjonskamera for full fjernkontroll av drift ved hjelp av dedikert smarttelefon eller PC innenfor autorisert tilgangspunkt.