Trykk for flere produkter.
No products were found.

Tørker/ Dehydrator 30L Status

Tørker /dehydrator på 30 liter til frukt, grønnsak,fisk, kjøttog urter er det riktige valget for å lage hjemmelagde tørkede epleringer og urteblandinger. Metallhuset garanterer hurtig tørking med lavt energiforbruk. 8 brett med en kombinert arbeidsflate på 0,74 m2.

Les merShow less
kr 2,199.00
På lager 3 Produkter
Referanse:
KBK-A6600152
Merke:
Beskrivelse

Tørker/ Dehydrator 30L Status

Bestemødrene våre tørket hjemmevokste epler, pærer og plommer på vedfyrte ovner; dessverre er det ikke alle som har en slik ovn; klimaet vårt tillater heller ikke lufttørking, og det er grunnen til at vi må bruke mer moderne tilbehør. Vi kommer så nært som mulig til ideelle forhold ved å bruke elektrisk tørker/ dehydrator 30l for frukt og grønnsaker. Disse lar oss presis stille inn tørketemperaturen og justere forholdene når vi trenger.

Tørking er den eldste måten å bevare frukt på. Foruten å fryse og konservere kjemisk, er det også den beste måten å lagre hjemmelaget mat til vinteren. Tørking, eller dehydrering, trekker ut vann, som forhindrer at mikroorganismer utvikler seg og får mat til å råtne.

Sunn hjemmelaget tørr frukt snacks

Dra nytte av overflod av hjemmevokst frukt og grønnsaker om sommeren og høsten, og tilbered sunne snacks til vinteren. Eple-ringer kommer garantert til å bringe tilbake minner fra barndomsårene. Tørkede plommer, kirsebær og fersken eller tilberede en hjemmelaget grønnsaksblanding av gulrøtter, purre, løk, selleri, paprika, gressløk, rosmarin og basilikum. Denne hjemmelagde urteblandingen vil gjøre måltidene dine enda mer smakfulle. Siden den ikke inneholder konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, er den også egnet for de som er følsomme for visse ingredienser i butikk-kjøpte krydderblandinger.

tørker/ dehydrator 30l

Tørking av sopp

Lidenskapelige soppjegere vet helt sikkert allerede at frysing av sopp i vanlige poser ikke er den beste måten å lagre disse høstens delikatesser. Sopp suger opp aromaer og fuktighet fra miljøet som svamper. Tørking er den beste måten å lagre sopp på. Det understreker til og med aromaen deres. Dette er grunnen til at tørket steinsopp får så mange retter til å smake bedre. 2 eller 3 skiver tørket steinsopp, eller en halv spiseskje med malt soppessens vil være nok til å krydre risotto, soppsuppe, fløtesauser og gryterett.

Du kan gjøre det samme for å forbedre smaken på supper og sauser tilberedt med frosne grønnsaker om vinteren. Noen få skiver tørkede gulrøtter vil understreke smaken av gulrotssuppe eller lapskaus pent. Vær kreativ og tørke også løk, hvitløk, rosmarin og mye mer; familien blir overrasket over smaken som minner dem om sommeren.

Ideer til tørking av frukt og grønnsaker

Tilbered tørket frukt til barna dine fordi den er rik på vitaminer og fiber. La dem glede seg uten å føle skyld. lure dem med fargerike vegetabilske chips i stedet for den kjøpte butikken. Tørk litt gulrøtter, løk, selleri, purre, paprika og gressløk; mal og bland dem for å lage en hjemmelaget smakfull krydderblanding som ikke inneholder konserveringsmidler eller smaksforsterkere.

De mange bruksområdene til Status-dehydrator

Tørkeren er allsidig og kan også brukes til å lage yoghurt, godbiter til katter og hunder, til å tørke nøtter, og lage sitrus- og blomsterdekorasjoner. Hvis du vil ha flere ideer og forslag, kan du lese den medfølgende bruksanvisningen.

Hvorfor velge Status tørker/ dehydrator 30L

Den inkluderer åtte brett for tørking av store og små matvarer. Dens metallhus garanterer best mulig tørkeprosess, bruker så lite strøm som mulig, og det er ingen fare for brann, som med plast dehydratorer. Sideviften bidrar også til bedre tørking, fordi den blåser luften horisontalt tørker jevnere enn runde dehydratorer, der luften strømmer opp eller ned.

Åtte tørkebrett med en total arbeidsflate på 0,74 m2 vil være nok til å lage store mengder frukt snacks eller til å tørke alle grønnsakene for din hjemmelagde krydderblanding. Vi anbefaler mat med lignende strukturer og fuktighetsinnhold tørkes samtidig fordi tørkeprosessene for grønnsaker, frukt og urter er veldig forskjellige fra hverandre.

Dehydrering av matvarer er definitivt den typen prosess som må overvåkes og justeres. Hvis du merker at individuelle matvarer tørker raskere enn andre, tar du dem ut av dehydratoren og lagrer dem.

Hva er den beste måten å lagre tørket mat på?

Epleringer og pærer, og spesielt tørket sopp absorberer raskt fuktighet fra omgivelsene; Dette er grunnen til at de må lagres i noe ugjennomtrengelig umiddelbart etter at de er avkjølt. Vakuumposer og vakuumbeholdere er de mest egnede for jobben fordi de forsegler ugjennomtrengelig og også holder maten trygg mot ytre skadedyr.

Vedlikehold og rengjøring

Før du bruker den første gang, kjør dehydratoren tom i minst en time ved topp temperatur. Vask skuffene etter hver tørkeøkt, enten for hånd eller i oppvaskmaskin. Den enkleste måten å fjerne de tørkede restene på er å legge brettene i varmt vann i noen minutter.

Materialer

Huset og skuffene er av metall, og døren er laget av herdet glass.

Les merShow less
Produktdetaljer
KBK-A6600152
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
4.5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(4.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 20.00
(31)

Opphengskroker/S-kroker 

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 543.00
(6)

Trollvac Vakuum poser med struktur 30x40 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

kr 91.00
(23)

Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål. 

kr 20.00
(17)

Pris er 1 stk s-krok

Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 199.00
(18)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse  Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

8 andre produkter i samme kategori:
kr 595.00
(1)

Teflonmatte til atacama er laget av matteflon og lar disse arkene tørke mat med høyt væskeinnhold som smooties og puréer

 

Teflonmatte til Atacama 6stk

Teflonmatte til atacama er laget av matteflon og lar disse arkene tørke mat med høyt væskeinnhold som smooties og puréer. De forhindrer også at små biter av mat faller gjennom tørkebrettene.

 

Passer til atacama pro og atacama pro deluxe

kr 2,999.00

Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .

Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.

* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.

* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.

* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.

* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.

Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.

Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.

kr 599.00
(1)

Mat tørketrommel med temperaturjustering 240W

En stor hvit dehydrator/tørker med temperaturjustering, som gjør det mulig å tilberede sunn og næringsrik tørket frukt, grønnsaker, sopp, kjøtt eller urter uten å måtte tilsette konserveringsmidler, salt eller sukker. 

Enheten inneholder 5 brett med dobbel høydejusteringsmulighet (det er nok å snu brettene under installasjonen). Dehydratoren/tørkeren har en utmerket fasjonabel design og har en intuitiv digital skjerm som gjør det mulig å stille temperaturen i området fra 35 ° C til 70 ° C (i trinn på 5 ° C) og tørketid (i området fra 1 til 72 timer). 

Den hvite fargen og den moderne minimalistiske designen gjør at den ser utmerket i både moderne og tradisjonelle kjøkken.

Mål (lengde x bredde x høyde): 30 cm x 24 cm x 24 cm.

Tekniske parametere:

- effekt: 240 W,

- temperaturjustering i trinn på 5 ° C i området fra 35 ° C til 70 ° C,

- justering av tørketid i området fra 1 til 72 timer.

- 5 brett.

- farge: hvit.

kr 1,450.00

Tørker/ Dehydrator til frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og urter med en kapasitet på 14 l. Status dehydrator er liten nok til å brukes i mindre husholdninger. Tørk urtene du vokste på vindushyllen eller øko-bananene du kjøpte på bondens marked.

kr 399.00
(1)

Tørking er en perfekt metode for å konservere matvarer samtidig som de opprettholder deres naturlige egenskaper. 

Varm luft ved fast temperatur sirkulerer fritt inne i apparatet mellom et varmeelement og lag med mat som legges på brettene. Grønnsaker, frukt og sopp mister lite vitaminer og næringsstoffer på den måten, og dehydratoren hjelper til med å tilberede sunn mat uten å bruke tillsettning stoffer. 

Denne maskinen kan brukes til tørking av blomster, medisinske planter og for tilberedning av frokostblandinger. Les denne bruksanvisningen nøye. 

Vær spesielt oppmerksom på sikkerhetstips. Oppbevar denne håndboken for fremtidig referanse.

kr 1,999.00

Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .

Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.

* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.

* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.

* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.

* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.

Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.

Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.

kr 3,900.00
(1)

Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .

Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.

* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.

* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.

* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.

* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.

Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.

Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in