God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno
ANBEFALT DOSERING:
1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber
ALLERGENER:
Sennep
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere