Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB, Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
Bruker Info: Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer. Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge. Når boksen er åpnet kan man bruke plastlokket som følger med. Åpnet krydder bør stå mørkt og tørt og er holdbart ca. 6 måneder. 220 gr netto pr boks
Krydderblandingene er veldig bruksvennlige og kan brukes til det meste.
Tips:
Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.
Marinade! Mitt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.
Jeg anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.
Når det gjelder marinade så anbefaler jeg å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.
Forslag- marinering
TIL ANNET BRUK:
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Ingen
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.
Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak
INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli
ALLERGENER:
Ingen
Tacokrydder til taco, tacobaguett, nachos, dipp, salat, supper. En krydder- blanding til alle retter som skal ha "tex-mex" profil.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak, bland gjerne inn 2-3 ss med tomatpurre og vann for mildere og rundere smak
INGREDIENSER:
salt, cumin, dextrose, løk, paprika, chilli, sukker, sort pepper, hvitløk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)
ALLERGENER:
Ingen
Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, løk, sennep, dextrose, sort pepper, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), rødbete, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, selleri, hvitløk
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
Hvitløksalt
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, Salt,
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede
fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,
Salt:60,04 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke
ALLERGENER:
Ingen
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut at det var flott for alle typer svin. Faktisk er den flott på alt BBQ-kjøtt. Den har tre typer sukker og en noe røykfylt smak fra chipotlepulveret. Rubs fungerer bra for konkurranse BBQ kokker, hvor det vanligvis brukes på ribbe og fungerer også bra for bakgård BBQ. Mange kunder bruker den på grillet/røkt kylling. Som vi liker å si, "Bruk den på alt annet enn squeal!". Det er en kundefavoritt. Helt naturlig, ingen MSG, glutenfri. Nyt!
Smakprofil: Salt og søtt
Varmenivå: Mild til Middels
Bruk på: Svinekjøtt.
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold
ANBEFALT DOSERING:
50g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300)
ALLERGENER:
Ingen
MERK:
Krydderblandingen inneholder 25% salt, Om nødvendig reduser saltmengde i farse.
Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet
Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.
ANBEFALT DOSERING:
INGREDIENSER:
ALLERGENER:
Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES
Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk,
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
God krydderblanding for Ølpølse.
ANBEFALT DOSERING:
330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel
E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in