Trykk for flere produkter.
No products were found.

Grillkrydder Jalapenos Guacamole BBQ RUB Kun 18% salt

Grillkrydder JALAPENOS GUACAMOLE BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks

Les merShow less
kr 145.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
CI-04
Beskrivelse

Grillkrydder BBQ på ølboks – Bruker tips. 220 gr netto pr boks

Info: Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer.  Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge. Når boksen er åpnet kan man bruke plastlokket som følger med.  Åpnet krydder bør stå mørkt og tørt og er holdbart ca. 6 måneder.

Krydderblandingene er veldig bruksvennlige og kan brukes til det meste.

Tips: 

Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.

Marinade! Mitt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.

Jeg anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.

Når det gjelder marinade så anbefaler jeg å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.

Forslag- marinering

  1. Honey-Citrus:
    1. Øl: Lyst øl, fruktig øl og hvete øl. Til lett fisk (torsk, sei, lyr, brosme osv.), lyst kjøtt (kylling og svinekjøtt) og grønnsaker. Det vi synes ble best var med Juicy IPA.
    2. Ikke øl: Eple juice, sitronbrus og Tropisk juice.
  2. Hickory-coffee:
    1. Øl: mørkt og kraftig øl. Til kjøtt (lam, okse, viltkjøtt, skogsfugl, and, gås og kalkun
    2. Ikke øl: Cola, eple juice
  3. Allround grill:
    1. Øl: IPA – pils.
    2. Ikke øl: Eplejuice, sitron brus.
    3. Kan brukes på det meste av kjøtt, grønnsaker (perfekt til stekt eller kokt potet), feit fisk (laks, kveite, breiflabb, steinbit, ørret, røye osv.), bakt fisk på grill eller i ovn. Langtids stekt kjøtt.
  4. Jalapenos-Guacamole: Dette er stekt krydder
    1. Øl: anbefaler mellom øl som pils e.l.
    2. Ikke øl: Cola, eplejuice og sitronbrus.
    3. Kan brukes til alt når det gjelder grill/stek. Men du må like sterk smak. Krydre etter behov.
    4. Smaken blir sterkere etter hvert når råvaren ligger i marinade og når råvaren blir varm, men ikke så sterkt at man mister de andre gode smakene. Du blir bare litt Hot
  5. Marinade (alle krydder) :til 500 gr råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.

 

TIL ANNET BRUK:

  1. Honey – citrus
    1. Majones baserte salater, bakverk, dressinger (majones – rømme), dipp, kryddersmør til stekt eller dampet lys fisk og lyst kjøtt. Pasta med fløte og rømme. Lyse sauser. Smørdampet grønnsaker.
  2. Hickory-Coffee
    1. Til å krydre fisk/kjøtt før røyking, kryddersmør til mørkt kjøtt.
    2. God til kraftige sauser, oksegryte, viltgryte etc og langtids stekt kjøtt.
  3. Allround grill
    1. Dipp av majones eller rømme. Kryddersmør. Varme oste retter, ostesmørbrød, dryss litt over salat like før servering. Potetsalat - både majones og oljebasert. Smørdampede grønnsaker.
  4. Jalapenos-Guacamole
    1. Taco, bacalao, tomat baserte sauser og gryter. Kryddersmør, dipp og smørdampede grønnsaker. Helst ikke til lyse sauser.
    2. Husk dette er et sterkt krydder som utvikler sterkheten hele tiden særlig under varme. Når du spiser så kommer sterkheten etter hvert.
  5. Prøv og feil
    1. Vi har alle forskjellig smak så her er det bare å prøve seg frem med mengde krydder, men det er viktig å ikke start med for mye. Husk at i varm mat kommer smaken etter hvert, og i kald mat utvikles ikke smaken før den varmes i munnhulen.
  6. Kryddersmør:200 gr mykt smør, 200 gr mykt margarin, 2-4 ss krydder og to ss med presset sitron elle lime. Piskes kraftig til kryddersmøret blir hvitt og luftig. Rulles som pølser med matpapir, eller fylles i plastboks. Kan stå i kjøleskap, fryses eller stå i normal romtemperatur. Husk prøv deg frem. Vil du ha mere saltsmak. Ha i 1 ss aromat/gastromat
Les merShow less
Produktdetaljer
CI-04
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 67.85
(12)

BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.


ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak

INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli

ALLERGENER:
Ingen

kr 145.00

Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 290.00
(1)

Flå Kniv

Blad 16 cm

TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.

kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 49.91 kr 71.30
(4)

Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 199.00
(4)

Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 481.85
(1)

God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt  2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse) 

INGREDIENSER:

Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt, egg produkter, Glten 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 59.00 kr 65.55
(2)

Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke

ALLERGENER:
Ingen

kr 520.00

4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB,  Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert.  Inneholder krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 52.90
(3)

Røkt Medister krydder tradisjonell resept

ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak

INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter) Røyk aroma

ALLERGENER:
ingen

kr 67.85
(12)

BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.


ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak

INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli

ALLERGENER:
Ingen

kr 42.61 kr 65.55
(1)

En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper, muskat, sukker, nellik, cumin, gurkemeie, kanel, løk, kardemomme

ALLERGENER:
Ingen

kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 60.95
(4)

Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.

ANBEFALT DOSERING: 

Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g 

kr 69.00
(16)

En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 224.25

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

kr 51.75 kr 57.50
(3)

Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern

ANBEFALT DOSERING: 
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, løk, paprika, tomat, hvitløk, oregano

ALLERGENER:
Løk

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:531kJ /127 kcal, Fett:1,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:21,4 g, hvorav sukkerarter:6,5 g, Kostfiber:5 g, Protein:4,7 g, Salt:55,06 g

kr 80.50
(1)

Univeral krydder for Brühwurst.

ANBEFALT DOSERING:
5g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom

ALLERGENER:
Ingen

kr 219.00

Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut at det var flott for alle typer svin. Faktisk er den flott på alt BBQ-kjøtt. Den har tre typer sukker og en noe røykfylt smak fra chipotlepulveret. Rubs fungerer bra for konkurranse BBQ kokker, hvor det vanligvis brukes på ribbe og fungerer også bra for bakgård BBQ. Mange kunder bruker den på grillet/røkt kylling. Som vi liker å si, "Bruk den på alt annet enn squeal!". Det er en kundefavoritt. Helt naturlig, ingen MSG, glutenfri. Nyt!

Smakprofil: Salt og søtt

Varmenivå: Mild til Middels

Bruk på: Svinekjøtt.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in