Grillkrydder – Hickory coffee BBQ RUB Kun 18% salt

Grillkrydder Hickory coffee BBQ RUB, følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert.  Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks

Les merShow less
kr 145.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
CI-01
Beskrivelse

Grillkrydder BBQ på ølboks – Bruker tips. 220 gr netto pr boks

Info: Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer.  Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge. Når boksen er åpnet kan man bruke plastlokket som følger med.  Åpnet krydder bør stå mørkt og tørt og er holdbart ca. 6 måneder.

Krydderblandingene er veldig bruksvennlige og kan brukes til det meste.

Tips: 

Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.

Marinade! Mitt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.

Jeg anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.

Når det gjelder marinade så anbefaler jeg å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.

 

Forslag- marinering

  1. Honey-Citrus:
    1. Øl: Lyst øl, fruktig øl og hvete øl. Til lett fisk (torsk, sei, lyr, brosme osv.), lyst kjøtt (kylling og svinekjøtt) og grønnsaker. Det vi synes ble best var med Juicy IPA.
    2. Ikke øl: Eple juice, sitronbrus og Tropisk juice.
  2. Hickory-coffee:
    1. Øl: mørkt og kraftig øl. Til kjøtt (lam, okse, viltkjøtt, skogsfugl, and, gås og kalkun
    2. Ikke øl: Cola, eple juice
  3. Allround grill:
    1. Øl: IPA – pils.
    2. Ikke øl: Eplejuice, sitron brus.
    3. Kan brukes på det meste av kjøtt, grønnsaker (perfekt til stekt eller kokt potet), feit fisk (laks, kveite, breiflabb, steinbit, ørret, røye osv.), bakt fisk på grill eller i ovn. Langtids stekt kjøtt.
  4. Jalapenos-Guacamole: Dette er stekt krydder
    1. Øl: anbefaler mellom øl som pils e.l.
    2. Ikke øl: Cola, eplejuice og sitronbrus.
    3. Kan brukes til alt når det gjelder grill/stek. Men du må like sterk smak. Krydre etter behov.
    4. Smaken blir sterkere etter hvert når råvaren ligger i marinade og når råvaren blir varm, men ikke så sterkt at man mister de andre gode smakene. Du blir bare litt Hot
  5. Marinade (alle krydder) :til 500 gr råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.

 

TIL ANNET BRUK:

  1. Honey – citrus
    1. Majones baserte salater, bakverk, dressinger (majones – rømme), dipp, kryddersmør til stekt eller dampet lys fisk og lyst kjøtt. Pasta med fløte og rømme. Lyse sauser. Smørdampet grønnsaker.
  2. Hickory-Coffee
    1. Til å krydre fisk/kjøtt før røyking, kryddersmør til mørkt kjøtt.
    2. God til kraftige sauser, oksegryte, viltgryte etc og langtids stekt kjøtt.
  3. Allround grill
    1. Dipp av majones eller rømme. Kryddersmør. Varme oste retter, ostesmørbrød, dryss litt over salat like før servering. Potetsalat - både majones og oljebasert. Smørdampede grønnsaker.
  4. Jalapenos-Guacamole
    1. Taco, bacalao, tomat baserte sauser og gryter. Kryddersmør, dipp og smørdampede grønnsaker. Helst ikke til lyse sauser.
    2. Husk dette er et sterkt krydder som utvikler sterkheten hele tiden særlig under varme. Når du spiser så kommer sterkheten etter hvert.
  5. Prøv og feil
    1. Vi har alle forskjellig smak så her er det bare å prøve seg frem med mengde krydder, men det er viktig å ikke start med for mye. Husk at i varm mat kommer smaken etter hvert, og i kald mat utvikles ikke smaken før den varmes i munnhulen.
  6. Kryddersmør:200 gr mykt smør, 200 gr mykt margarin, 2-4 ss krydder og to ss med presset sitron elle lime. Piskes kraftig til kryddersmøret blir hvitt og luftig. Rulles som pølser med matpapir, eller fylles i plastboks. Kan stå i kjøleskap, fryses eller stå i normal romtemperatur. Husk prøv deg frem. Vil du ha mere saltsmak. Ha i 1 ss aromat/gastromat
Les merShow less
Produktdetaljer
CI-01
Anmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 67.85
(12)
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 45.08 kr 56.35
(4)
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt granulert, rosmarin, oregano ALLERGENER:Ingen
kr 49.91 kr 71.30
(4)
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 62.10
(6)
Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Denne krydderblandingen tar deg rett til Napoli, Pizzaens hovedstad! Du kan bruke den på Pizza, men den passer like godt til alle pastaretter og salater, alt blir mer Amazing. Dette er Bernadetas favoritt! Denne...
kr 49.91 kr 71.30
(4)
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 45.08 kr 56.35
(4)
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt granulert, rosmarin, oregano ALLERGENER:Ingen
kr 520.00
4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB,  Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert....
kr 60.95
(10)
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 60.95
(10)
Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:timian, merian, rosmarin...
kr 179.00
HOT & HOSTILE Rub 200 Gr. far Angus & Oink En stærk rub til kylling vinger eller som tilføjelse til andre Rub`s for at gøre dem stærkere og med farve!    Ingredienser: Salt, sukker, Paprika, Sort Peber,...
kr 61.06 kr 67.85
(2)
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc. ANBEFALT...
kr 195.00
Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions". Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager! Specielt og helt...
kr 399.00
Dette er en bbq rub vi laget spesielt med store tykke biffer i tankene, entrecôte, tomahawk, t-bone, ytrefilet og mye mer. Vi bruker den på mye annet også, både brisket, shortribs og annet kjøtt. Spennende smaker med...
kr 44.28 kr 63.25
(3)
Krydderblanding til bl.a. spaghetti,pastasalater og kjøttsauser. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, paprika, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551,...
kr 219.00
Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut...
kr 63.60 kr 90.85
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger. Tillsett salt og potetmel selv  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: pepper, muskat, salt, paprika,...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg