Trykk for flere produkter.
No products were found.

Chilli spekepølse blanding 405g

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
kr 343.85
På lager 10 Produkter
Referanse:
SOL-91104535
Produktdetaljer
SOL-91104535

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Krydderpakker
Pølsepakker
Spekepølse pakker
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 61.06 kr 67.85
(2)

En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 543.00
(6)

Trollvac Vakuum poser med struktur 30x40 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

kr 111.00
(20)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 289.00
(63)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

16 andre produkter i samme kategori:
kr 399.00

Kokkens glede er en salt, pepper, hvitløk blanding, som er det vi mener perfekt blandingsforhold. Dette er en rub du må ha i samlingen, brukes på alt og gjerne i sammenheng med andre rubs. Denne er fantastisk på biff, men også på svin, kylling, fisk, coleslaw, potetsalat, supper og så mye mer.

Denne er virkelig kokkens glede av alle rubs og krydder, man blir raskt avhengig av denne. Perfekt på speilegg også.

Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk i alt av matlaging, den perfekte balansen av salt, pepper og hvitløk.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Salt, pepper, hvitløk i en nydelig blanding. Dry rub.

kr 56.35
(4)

Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, selleri

ALLERGENER:
Ingen

kr 90.85
(2)

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

kr 69.00
(16)

En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 65.55
(1)

Tacokrydder til taco, tacobaguett, nachos, dipp, salat, supper. En krydder- blanding til alle retter som skal ha "tex-mex" profil.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak, bland gjerne inn 2-3 ss med tomatpurre og vann for mildere og rundere smak

INGREDIENSER:
salt, cumin, dextrose, løk, paprika, chilli, sukker, sort pepper, hvitløk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)

ALLERGENER:
Ingen

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 195.00

Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions".

Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager!

Specielt og helt fantastisk på ribben!
GLUTENFRI.

 

Ingredienser:

Salt, Sukker, Krydderi (Paprika), Brun Farin, Tørret Hvidløg, Gærekstrat, Tørret løg, Melasse-sirup, Maltodextrin, Soyaolie, Paprika ekstrat (farve), Naturlig Hickory Røgsmag, mindre end 2% Calcium Silicate ( anti klumpemiddel.

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

1046 kJ / 250 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

50 gr

Herfra sukkerarter

50 gr

Protein

0 gr

Salt

33,3 gr

kr 61.06 kr 67.85
(2)

En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 44.28 kr 63.25
(3)

Krydderblanding til bl.a. spaghetti,pastasalater og kjøttsauser.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, paprika, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, selleri, sukker, surhetsregulerendemiddel E330 sitronsyre, smaksforsterker E621 MSG, chilli, basilikum, muskat,pepper, oregano, timian

ALLERGENER:

Selleri 

kr 41.06 kr 58.65
(10)

En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 343.85
(3)

God krydderblanding for Ølpølse. 

ANBEFALT DOSERING: 

330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel

E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 399.00

Dette er en bbq rub vi laget spesielt med store tykke biffer i tankene, entrecôte, tomahawk, t-bone, ytrefilet og mye mer. Vi bruker den på mye annet også, både brisket, shortribs og annet kjøtt.

Spennende smaker med kvalitetsinnhold som havsalt, sort pepper og kaffeekstrakt gir denne en utrolig smaksprofil som du ikke har kjent før. En sikker vinner og vil gi biffen din det lille ekstra.

Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk når du steker i stekepannen.

Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Vi har prøvd den på utrolig mye og er over oss av resultatet denne gir!

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Havsalt, pepper, kaffeekstrakt og nydelig cayenne. Gir en fantastisk smak som du må oppleve. Dry rub.

kr 62.10
(16)

Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano

ALLERGENER:
ingen

kr 357.65
(1)

God krydderblanding for gemmeldags bayersk pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

950g for følgende oppskrift, 2,5 kg Kalvekjøtt 2,5 kg svineskinke 2,5 kg svine skank (eventuelt røkt) 2,5 kg Spekk 4.0 ltr Isvann, 0,15 kg Nitrittsalt  (15.1 kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Kartoffelstivelse, æggehvidepulver, salt, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, kardemomme), stabilisatorer E451, mælkeprotein, dextrose, løg.

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1097 kJ - 262 kcal, Fett:3,6 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:53,5 g, hvorav sukkerarter:5,0 g, Kostfiber:2,1 g, Protein:2,2 g, Salt:14,0% Tilsat Fosfag 3,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in