Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold
ANBEFALT DOSERING:
50g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300)
ALLERGENER:
Ingen
MERK:
Krydderblandingen inneholder 25% salt, Om nødvendig reduser saltmengde i farse.
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold
ANBEFALT DOSERING:
50g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300)
ALLERGENER:
Ingen
MERK:
Krydderblandingen inneholder 25% salt, Om nødvendig reduser saltmengde i farse.
Dataark
Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
Univeral krydder for Brühwurst.
ANBEFALT DOSERING:
5g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom
ALLERGENER:
Ingen
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
Univeral krydder for Roastbratwhurst.
ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,
ALLERGENER:
Ingen
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.
Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann).
Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser
Total lengde ca 21m
fylling ca 7kg
diameter 2,5cm
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
timian, merian, rosmarin
ALLERGENER:
Ingen
"DRY RUB" virker som en tør marinade ved at kombinere en unik blanding af krydderier, der forbedrer den naturlige smag af svinekød, fjerkræ eller vildt – eller som et godt sammenspil til grøntsager.
Blues Hog Dry RUB krydderi er ideel til grillen, ovnen eller hvis du langtidssteger – laver den amerikanske BBQ eller andet . Eller stil den på køkkenbordet ved siden af salt og peber ... det er så godt!
Ingredienser:
Paprika, salt, sukker, tørret løg, hvidløg, mindre end 1% siliziumdioxid ( anti klumpemiddel)
Opbevares kølig og mørkt. / www.primonordic.com
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
|
|
Energi |
0 kJ / 0 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0 gr |
Kulhydrat |
0 gr |
Herfra sukkerarter |
0 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
22,5 gr |
Univeral krydder for Roastbratwhurst.
ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,
ALLERGENER:
Ingen
Denne krydderblandingen tar deg rett til Napoli, Pizzaens hovedstad! Du kan bruke den på Pizza, men den passer like godt til alle pastaretter og salater, alt blir mer Amazing. Dette er Bernadetas favoritt!
Denne krydderblanding tar meg tilbake til min barndom i Brooklyn. Jeg vokste opp i to bydeler, Bay Ridge og Bensonhurst, begge var svært bebodd av Italienere. Mine beste venner var Italiensk og jeg ble ofte invitert til måltider. Mangare, mangare… Spis spis. Livet foregikk ikke i stuen, men på kjøkkenet, med smaker som var uvant for en Norsk-amerikaner. Jeg prøver med denne krydderblanding å gjenskape minner fra min barndom. Multo Italiano er rett og slett, belisimo grande. Buon appetito!
Dette er en bbq rub vi laget spesielt med store tykke biffer i tankene, entrecôte, tomahawk, t-bone, ytrefilet og mye mer. Vi bruker den på mye annet også, både brisket, shortribs og annet kjøtt.
Spennende smaker med kvalitetsinnhold som havsalt, sort pepper og kaffeekstrakt gir denne en utrolig smaksprofil som du ikke har kjent før. En sikker vinner og vil gi biffen din det lille ekstra.
Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk når du steker i stekepannen.
Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Vi har prøvd den på utrolig mye og er over oss av resultatet denne gir!
Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!
Stikkord: Havsalt, pepper, kaffeekstrakt og nydelig cayenne. Gir en fantastisk smak som du må oppleve. Dry rub.
4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB, Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, dextrose, selleri, sort pepper, rødbete, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Selleri
Grillkrydder Hickory coffee BBQ RUB, følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks
Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions".
Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager!
Specielt og helt fantastisk på ribben!
GLUTENFRI.
Ingredienser:
Salt, Sukker, Krydderi (Paprika), Brun Farin, Tørret Hvidløg, Gærekstrat, Tørret løg, Melasse-sirup, Maltodextrin, Soyaolie, Paprika ekstrat (farve), Naturlig Hickory Røgsmag, mindre end 2% Calcium Silicate ( anti klumpemiddel.
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
|
|
Energi |
1046 kJ / 250 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0 gr |
Kulhydrat |
50 gr |
Herfra sukkerarter |
50 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
33,3 gr |
Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse
ANBEFALT DOSERING:
850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt 2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt, egg produkter, Glten
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.
ALLERGENER:
Ingen
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter, brødskive m/tomat etc. Bør stå på bordet til alle måltider.
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika
ALLERGENER:
Ingen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in