Trykk for flere produkter.
No products were found.

Grobe Roastbratwhurst OG

Univeral krydder for Roastbratwhurst.

ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
kr 362.25
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 8 Produkter
Referanse:
BK100099-500g
Beskrivelse

Univeral krydder for Roastbratwhurst.

ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
Produktdetaljer
BK100099-500g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 69.00
(16)

En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 57.04 kr 71.30
(7)

Krydderblanding til pepperoni pølse.

ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel

ALLERGENER:
Sennep

kr 149.00
(21)

Sjekk ut vårt eget vakuum merke TROLLVAC

Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken 

Spesifikasjoner
Tykkelse: 105my
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

 

kr 199.00
(47)

Vårt eget vakuum merke TROLLVAC

30 cm bredde

Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken 

Spesifikasjoner
Tykkelse: 105my
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

 

kr 219.00
(4)

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-12 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-12 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm
kr 90.85
(2)

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

kr 399.60 kr 999.00
(3)

B-Vare

Varer som er degradert på en eller annen måte. Dette kan være seg manglende tilbehør, eller inpakkning eller annet. Varenes kjente feil eller b-vare grunn, skal være opplyst i produktbeskrivelsen.

kan Mangler  Eu plugg, produktet funker som regel bra, men har hatt noe returer grunnet feil. erstattes ikke. 

Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.

  • Festes på en passende beholder du har fra før
  • Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
  • Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
  • Enkel lagring
  • 6 L/min sirkulasjon
  • Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
  • temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
  • 1150w
16 andre produkter i samme kategori:
kr 61.06 kr 67.85
(2)

En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 102.35
(3)

En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk

ALLERGENER:
Ingen

 

kr 219.00

SuckleBusters Campfire Steak Seasoning 113 gr.
Dette er en traditionel Bøf/Steak krydderi med antydninger 
af salt, peber og hvidløg med overtoner af krakket sort peber

Styrke Kategori:
MEDIUM

Perfekt til: 
Oksekød

 

Ingredienser:

Havsalt, Sortpeber, Hvidløg, krydderier, Pecanolie

Glutenfri
Sukkerfri

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

634 kJ / 152 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

30 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

41,7 gr

kr 52.90
(6)

Medister krydder tradisjonell resept

ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak

INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter)

ALLERGENER:
ingen

kr 39.44 kr 56.35
(1)

Hvitløksalt 

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, Salt,

ALLERGENER:

Ingen 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede

fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,

Salt:60,04 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 357.65
(1)

God krydderblanding for gemmeldags bayersk pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

950g for følgende oppskrift, 2,5 kg Kalvekjøtt 2,5 kg svineskinke 2,5 kg svine skank (eventuelt røkt) 2,5 kg Spekk 4.0 ltr Isvann, 0,15 kg Nitrittsalt  (15.1 kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Kartoffelstivelse, æggehvidepulver, salt, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, kardemomme), stabilisatorer E451, mælkeprotein, dextrose, løg.

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1097 kJ - 262 kcal, Fett:3,6 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:53,5 g, hvorav sukkerarter:5,0 g, Kostfiber:2,1 g, Protein:2,2 g, Salt:14,0% Tilsat Fosfag 3,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 52.33 kr 80.50
(4)

Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper

ALLERGENER:
Ingen

kr 39.44 kr 56.35
(2)

All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l.

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, pepper, smaksforsterker E621 MSG, paprika, dextrose, løk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)

ALLERGENER:

Ingen 

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:623kJ /149 kcal, Fett:1,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede

fettsyrer:0,4 g, flerumettede fettsyrer:0,7 g, Karbohydrater:22,1 g, hvorav sukkerarter:7,1 g, Kostfiber:7,7 g, Protein:7 g,

Salt:62,81 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 357.65

God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno 

ANBEFALT DOSERING: 

1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber

ALLERGENER:

Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 62.10
(16)

Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano

ALLERGENER:
ingen

kr 63.25
(6)

Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer dessinger.

Sitron pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 224.25

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

kr 219.00

SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.
Har en traditionel og afbalanceret BBQ-smag. 
Denne Rub er meget mild.
Den passer perfekt til Brisket / Oksespids Bryst med en dejlig hvidløgssmag. 

Styrke Kategori:
MILD

 

Ingredienser:

Havsalt, Sukker, Paprika, Hvidløg, Sortpeber, Løg, Krydderier, Sellerifrø, Sillica antiklumpemiddel.-
GLUTENFRI

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

511 kJ / 122 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

49 gr

Herfra sukkerarter

24 gr

Protein

0 gr

Salt

25,6 gr

kr 389.00

Grisegutten er vår søteste rub, spesielt digg på alt av svin, vi kan nevne spareribs, svinenakke, pulled pork, ytrefilet, koteletter og flintstek. Valgene er altså mange og denne vil helt klart heve smaken. Denne gir deg en søt smak, honning, hint av jalapeno, røkt paprika og en herlig umami smak! Dette er en bbq rub som hele familien fint kan spise, alt fra ungene til svigermor.

Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Hva med å heve smaken på ostesmørbrødet? Nydelig på laks og scampi.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Søt, honning, umami og litt jalapeno for smakens skyld. (men ikke sterk). Dry rub.

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in