Trykk for flere produkter.
No products were found.

Grobe Roastbratwhurst OG

Univeral krydder for Roastbratwhurst.

ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
kr 690.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 39 Produkter
Referanse:
BK100099-1kg
Beskrivelse

Univeral krydder for Roastbratwhurst.

ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
Produktdetaljer
BK100099-1kg

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 79.00
(8)

Persille brukes ofte som pynt, men den fortjener mer enn som så. Med sin karakteristiske smak er persille en flott smaksetter!

kr 199.50 kr 399.00

Plasser flasken under klemmemekanismen, senk spaken på lokket. Sett deretter tilbake spaken, ta opp klemmemekanismen og ta ut flasken.

Egenskaper

Lengde 22,0 cm

Bredde 17,5 cm

Høyde 51,0 cm

Vekt 1,512 kg

Type bord

kr 289.00
(19)

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

 

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

kr 51.75
(75)

Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse.

Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars

under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g

kr 74.75
(1)

Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding, smakfull og god.  

ANBEFALT DOSERING: 

5-6g/kg

INGREDIENSER:

Dextrose, krydderier(chili, koriander, muskatblomme, muskatnøtt),smagsforstærker E621, salt, krydderiekstrakt(oleoresin, teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/solsikke, Paprika), aroma(naturlig aromppræparat, bærestof: ethanol Løk)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1285 kJ - 308 kcal, Fett:8,1 g, hvorav mettede fettsyrer:2,3 g, Karbohydrater:49,8 g, hvorav sukkerarter:44,0 g, Kostfiber:9,8 g, Protein:3,4 g, Salt:6,8%  

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

16 andre produkter i samme kategori:
kr 389.00

Som navnet tilsier, passer denne herlige bbq rub`en på alt du kan drømme om! Man kan kalle det en allround bbq rub, som har en helt fantastisk smak, litt søt, røkt paprika, hvitløk og noe ekstra for en herlig umami smak. Dette er en rub du kommer til å smake mye på og bruke på det meste du kommer over.

Vi bruker den på alt fra spareribs, pulled pork, svinenakke til biffstykker og pommes frites. Liker du skalldyr? Bruk den på det også. Dette er en rub som garantert får fast plass i samlingen og vil skape mange komplimenter fra gjester som får servert BBQ.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

kr 74.75
(1)

Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding, smakfull og god.  

ANBEFALT DOSERING: 

5-6g/kg

INGREDIENSER:

Dextrose, krydderier(chili, koriander, muskatblomme, muskatnøtt),smagsforstærker E621, salt, krydderiekstrakt(oleoresin, teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/solsikke, Paprika), aroma(naturlig aromppræparat, bærestof: ethanol Løk)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1285 kJ - 308 kcal, Fett:8,1 g, hvorav mettede fettsyrer:2,3 g, Karbohydrater:49,8 g, hvorav sukkerarter:44,0 g, Kostfiber:9,8 g, Protein:3,4 g, Salt:6,8%  

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 199.00

Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch.

Bernadeta bruker den på absolutt alt! Denne kan brukes på all kjøtt, fisk, eller grønnsaker. SPG er den perfekt base layer til brisket, ribs eller pulled pork og du kan bygge på med andre krydre. Vi har kuttet tilbake på salt, og tilsetter en liten pinch av timian. Oh  yeah! SPG Rocks!

kr 389.00

Grisegutten er vår søteste rub, spesielt digg på alt av svin, vi kan nevne spareribs, svinenakke, pulled pork, ytrefilet, koteletter og flintstek. Valgene er altså mange og denne vil helt klart heve smaken. Denne gir deg en søt smak, honning, hint av jalapeno, røkt paprika og en herlig umami smak! Dette er en bbq rub som hele familien fint kan spise, alt fra ungene til svigermor.

Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Hva med å heve smaken på ostesmørbrødet? Nydelig på laks og scampi.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Søt, honning, umami og litt jalapeno for smakens skyld. (men ikke sterk). Dry rub.

kr 55.55 kr 79.35

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, pepper,

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 63.25
(3)

Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, løk, sennep, dextrose, sort pepper, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), rødbete, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, selleri, hvitløk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

 

kr 67.85
(12)

BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.


ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak

INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli

ALLERGENER:
Ingen

kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 41.06 kr 58.65
(10)

En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 343.85
(3)

God krydderblanding for Ølpølse. 

ANBEFALT DOSERING: 

330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel

E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 90.85
(2)

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

kr 65.55
(1)

Tacokrydder til taco, tacobaguett, nachos, dipp, salat, supper. En krydder- blanding til alle retter som skal ha "tex-mex" profil.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak, bland gjerne inn 2-3 ss med tomatpurre og vann for mildere og rundere smak

INGREDIENSER:
salt, cumin, dextrose, løk, paprika, chilli, sukker, sort pepper, hvitløk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)

ALLERGENER:
Ingen

kr 74.75
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in