Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.
ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre
INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.
ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre
INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1804 kj /430 kcal, Fett:9,6 g, hvorav mettet fett:1,6 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:15,3 g, Kostfiber:24,7 g, Protein:13 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Dataark
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper
ALLERGENER:
Ingen
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel 0,1-1mm.
ca 12.5kg
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) vokser vilt i området rundt Middelhavet. I Norge er det dyrket i potter. De friske eller tørkede blader brukes som krydder og paser firn til Lam, kjøtt, vilt og kylling.
For osteproduksjon - det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.
Større osteproduksjonseffektivitet - kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.
Enklere skjæring av ostemasse - en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.
Høy kvalitet - kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.
Enkel dosering - flytende formel og dropper for enkel dosering av produktet.
For ølbrygging - kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering
Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.
Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.
Vårt produkt er svært konsentrert 33% og svært effektivt.
En enkelt emballasje er nok til 125-250 liter melk.
Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.
Dosering:
40 dråper (2 ml) for 10 L fersk melk
80 dråper (4 ml) for 10 L lavpasteurisert melk
Slik bruker du:
Rist før bruk. Tilsett kalsiumkloridet i den varme melken. Rør grundig. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten – for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.
MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.
Nettovolum: 50 ml
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 2-4.
Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse
ANBEFALT DOSERING:
850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt 2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt, egg produkter, Glten
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, selleri
ALLERGENER:
Ingen
Av og til er det ikke nok med to kopper med kaffe for å starte dagen. Coffee Rub gir Amazing smaker til alt. Jeg bruker den som et top coat på Brisket og Beef Ribs, når du ønsker en Amazing smaks eksplosjon, er denne krydder blanding for deg! Coffee in the morning, coffee in the evening, and coffee on the grill. Wake up and smell the coffee! It´s guuuud!!!
En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper, muskat, sukker, nellik, cumin, gurkemeie, kanel, løk, kardemomme
ALLERGENER:
Ingen
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt synsinntrykk.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
paprika, salt, sort pepper, hvitløk, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, gurkemeie, sukker, løk, løpstikke, fenikkel, dextrose, koriander
ALLERGENER:
Selleri
Mild dekor blanding som kan brukes i kombinasjon med andre krydder/retter hvor man trenger en avrundet aromatisk smak og/eller kun en fin dekor/farge.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
Paprika
ALLERGENER:
Ingen
4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB, Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
Medister krydder tradisjonell resept
ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak
INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter)
ALLERGENER:
ingen
HOT & HOSTILE Rub 200 Gr. far Angus & Oink
En stærk rub til kylling vinger eller som tilføjelse til andre Rub`s for at gøre dem stærkere og med farve!
Ingredienser:
Salt, sukker, Paprika, Sort Peber, Selleri-Salt, Sennep, Chilli, Muskatnød, Granulleret Løg, Hvidløg, Gurkemeje, Rødbedepulver, Lime, Citronsyre, Shiitake, Silicon Dioxide (<2%) anti klumpemiddel, Monosodium Glutamate(E621), Disodium 5-Inosinate(E631)
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
Energi |
879 kJ / 210 kcal |
Fedt |
5 gr |
Herfra mættede |
1 gr |
Kulhydrat |
40 gr |
Herfra sukkerarter |
30 gr |
Protein |
10 gr |
Salt |
30 gr |
Grillkrydder JALAPENOS GUACAMOLE BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in