Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, nellik, allehånde
ALLERGENER:
Ingen
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper
ALLERGENER:
Ingen
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper
ALLERGENE
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1199 kj /287 kcal, Fett:4,6 g, hvorav mettet fett:0,7 g, Karbohydrater:49 g, hvorav sukkerarter:17,1 g, Kostfiber:11,1 g, Protein:6,4 g, Salt:22,7 g, Natrium:9,1 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, nellik, allehånde
ALLERGENER:
Ingen
Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen
Mengde: 300ml
Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker
Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake.
Inneholder ikke sukker.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.
Allehånde 10% av kryddervekt
Dill 3-5% av kryddervekt, eller etter ønske
Korriander 5% av kryddervekt
INGREDIENSER:
sennep, sort pepper, nellik
ALLERGENER:
Sennep
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 6 meter.
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød.
Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å lage parfyme dufter.
Middels, Rund
Røykspon av Aprikos. Passer til det meste men veldig godt til bacon.
Svin Storfe. vilt
Størrelse: 750/2000.
Hvitløksalt
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, Salt,
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede
fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,
Salt:60,04 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili.
ANBEFALT DOSERING:
400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
Grillkrydder Hickory coffee BBQ RUB, følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks
Den nyeste tilføjelse til krydderi linjen "Prisvindende, udvalgt af mestre".
Blues Hog Bold & Beefy er fremragende til bøf, brisket, burgere. koteletter, kartofler og andre grøntsager! GLUTENFRI.
Ingredienser:
Salt, sukker, krydderier, gærekstrakt, hvidløgspulver, løgpulver, hydrolyseret majsprotein, sojabønneolie, farve (karamel), naturlig oksesmag, palmeolie, modificeret stivelse, udsmeltet oksekød, antiklumpningsmiddel (calciumsilikat).
Opbevares koldt og mørkt. / www.primonordic.com
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
|
|
Energi |
837 kJ / 200 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0,1 gr |
Kulhydrat |
40 gr |
Herfra sukkerarter |
40 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
41 gr |
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt granulert, rosmarin, oregano
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt synsinntrykk.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
paprika, salt, sort pepper, hvitløk, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, gurkemeie, sukker, løk, løpstikke, fenikkel, dextrose, koriander
ALLERGENER:
Selleri
Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES
Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk,
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak.
INGREDIENSER:
salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g
Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch.
Bernadeta bruker den på absolutt alt! Denne kan brukes på all kjøtt, fisk, eller grønnsaker. SPG er den perfekt base layer til brisket, ribs eller pulled pork og du kan bygge på med andre krydre. Vi har kuttet tilbake på salt, og tilsetter en liten pinch av timian. Oh yeah! SPG Rocks!
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
God krydderblanding for fransk hvitløkspekepølse
ANBEFALT DOSERING:
405g for følgende oppskrift, 6 kg Frosset kjøtt, 4 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Soyaprotein, surhedsregulerende middel E575, peber, dextrose/majs, hvidløg, enebær, antioxidant E301.
ALLERGENER:
Soya
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1168 kJ - 279 kcal, Fett:8,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,4 g, Karbohydrater:25,6 g, hvorav sukkerarter:14,8 g, Kostfiber:11,2 g, Protein:18,7 g, Salt:0,6%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in