Trykk for flere produkter.
No products were found.

Tandoori krydder

Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
kr 204.07 kr 313.95
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 2 Produkter
Referanse:
bk100030-500g
Beskrivelse

Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper

ALLERGENE

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1199 kj /287 kcal, Fett:4,6 g, hvorav mettet fett:0,7 g, Karbohydrater:49 g, hvorav sukkerarter:17,1 g, Kostfiber:11,1 g, Protein:6,4 g, Salt:22,7 g, Natrium:9,1 g,

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
Produktdetaljer
bk100030-500g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 62.10
(16)

Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano

ALLERGENER:
ingen

kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 199.00
(47)

Vårt eget vakuum merke TROLLVAC

30 cm bredde

Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken 

Spesifikasjoner
Tykkelse: 105my
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

 

kr 41.06 kr 58.65
(10)

En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 139.30 kr 199.00
(17)

Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding

Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

kr 286.35
(1)

Et komplett krydder egnet til rødt kjøtt. Passer perfekt til både biff og helstekt. Kraftig og aromatisk smak. Velegnet til å blande med olje. Gir en avrundet og fyldig peppersmak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, salt, sennep, paprika, løk, smaksforsterker E621 MSG, fenikkel, koriander, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 55.20
(11)


For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 52.90
(3)

Røkt Medister krydder tradisjonell resept

ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak

INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter) Røyk aroma

ALLERGENER:
ingen

kr 102.35
(3)

En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk

ALLERGENER:
Ingen

 

kr 99.00
(15)

Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
sort pepper, grønn pepper, hvit pepper, rosè pepper

ALLERGENER:
Ingen

kr 389.00

Grisegutten er vår søteste rub, spesielt digg på alt av svin, vi kan nevne spareribs, svinenakke, pulled pork, ytrefilet, koteletter og flintstek. Valgene er altså mange og denne vil helt klart heve smaken. Denne gir deg en søt smak, honning, hint av jalapeno, røkt paprika og en herlig umami smak! Dette er en bbq rub som hele familien fint kan spise, alt fra ungene til svigermor.

Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Hva med å heve smaken på ostesmørbrødet? Nydelig på laks og scampi.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Søt, honning, umami og litt jalapeno for smakens skyld. (men ikke sterk). Dry rub.

kr 145.00

Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 49.91 kr 71.30
(2)

Krydderblanding til tradisjonell sursild lake.
Inneholder ikke sukker.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda. 

Allehånde 10% av kryddervekt

Dill 3-5% av kryddervekt, eller etter ønske

Korriander 5% av kryddervekt

INGREDIENSER:
sennep, sort pepper, nellik

ALLERGENER:
Sennep

kr 41.06 kr 58.65
(10)

En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 63.25
(6)

Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer dessinger.

Sitron pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 399.00

Dette er en bbq rub vi laget spesielt med store tykke biffer i tankene, entrecôte, tomahawk, t-bone, ytrefilet og mye mer. Vi bruker den på mye annet også, både brisket, shortribs og annet kjøtt.

Spennende smaker med kvalitetsinnhold som havsalt, sort pepper og kaffeekstrakt gir denne en utrolig smaksprofil som du ikke har kjent før. En sikker vinner og vil gi biffen din det lille ekstra.

Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk når du steker i stekepannen.

Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Vi har prøvd den på utrolig mye og er over oss av resultatet denne gir!

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Havsalt, pepper, kaffeekstrakt og nydelig cayenne. Gir en fantastisk smak som du må oppleve. Dry rub.

kr 63.25
(3)

Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, løk, sennep, dextrose, sort pepper, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), rødbete, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, selleri, hvitløk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

 

kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 190.00

"DRY RUB" virker som en tør marinade ved at kombinere en unik blanding af krydderier, der forbedrer den naturlige smag af svinekød, fjerkræ eller vildt – eller som et godt sammenspil til grøntsager.
Blues Hog Dry RUB krydderi er ideel til grillen, ovnen eller hvis du langtidssteger – laver den amerikanske BBQ  eller andet . Eller stil den på køkkenbordet ved siden af salt og peber  ... det er så godt!

 

Ingredienser:

Paprika, salt, sukker, tørret løg, hvidløg, mindre end 1% siliziumdioxid ( anti klumpemiddel)

Opbevares kølig og mørkt.  / www.primonordic.com

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

0 kJ / 0 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

0 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

22,5 gr

kr 343.85
(1)

God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili. 

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 60.95
(10)

Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
timian, merian, rosmarin

ALLERGENER:
Ingen

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in