Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper
ALLERGENER:
Ingen
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper
ALLERGENE
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1199 kj /287 kcal, Fett:4,6 g, hvorav mettet fett:0,7 g, Karbohydrater:49 g, hvorav sukkerarter:17,1 g, Kostfiber:11,1 g, Protein:6,4 g, Salt:22,7 g, Natrium:9,1 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere