Trykk for flere produkter.
No products were found.

Sylte krydder - utgående

Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, nellik, allehånde

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
kr 106.95
Mengde
  • 100g pose
På lager 8 Produkter
Referanse:
bk100038-100g
Beskrivelse

Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, nellik, allehånde

ALLERGENER:
Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1725 kj /412 kcal, Fett:6,7 g, hvorav mettet fett:1,5 g, Karbohydrater:65,2 g, hvorav sukkerarter:1,1 g, Kostfiber:27,5 g, Protein:8,6 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
Produktdetaljer
bk100038-100g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Produktanmeldelser(6)
Overall rating
4.7
6 Produktanmeldelser
Rangering
(4.7)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 91.00
(23)

Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål. 

kr 199.00
(18)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse  Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

kr 458.85
(19)
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette produktet er egnet for alle oppskrifter som krever gelatin (gelatin) i dem, men på grunn av den høye styrken til dette produktet, må du eksperimentere med mengder, så du vil trenge mye mindre av dette pulveret, enn du vanligvis bruker.

 

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 99.00
(15)

Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
sort pepper, grønn pepper, hvit pepper, rosè pepper

ALLERGENER:
Ingen

kr 759.00
(6)

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 26-28mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 38.64 kr 55.20
(1)

Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede 

ANBEFALT DOSERING: 

Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper, muskat, gjærekstrakt, sukker, løpstikke, naturlig aroma, rapsolje

ALLERGENER:

Ingen

16 andre produkter i samme kategori:
kr 56.35
(4)

Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, selleri

ALLERGENER:
Ingen

kr 99.00
(15)

Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
sort pepper, grønn pepper, hvit pepper, rosè pepper

ALLERGENER:
Ingen

kr 224.25

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 62.10
(16)

Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano

ALLERGENER:
ingen

kr 179.00

HOT & HOSTILE Rub 200 Gr. far Angus & Oink

En stærk rub til kylling vinger eller som tilføjelse til andre Rub`s for at gøre dem stærkere og med farve! 

 

Ingredienser:

Salt, sukker, Paprika, Sort Peber, Selleri-Salt, Sennep, Chilli, Muskatnød, Granulleret Løg, Hvidløg, Gurkemeje, Rødbedepulver, Lime, Citronsyre, Shiitake, Silicon Dioxide (<2%) anti klumpemiddel, Monosodium Glutamate(E621), Disodium 5-Inosinate(E631)

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

879 kJ / 210 kcal

Fedt

5 gr

Herfra mættede

1 gr

Kulhydrat

40 gr

Herfra sukkerarter

30 gr

Protein

10 gr

Salt

30 gr

kr 343.85
(1)

God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili. 

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 86.25

En pepperblanding, til alle typer retter og kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 102.35
(3)

En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk

ALLERGENER:
Ingen

 

kr 73.60
(9)

Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt synsinntrykk.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
paprika, salt, sort pepper, hvitløk, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, gurkemeie, sukker, løk, løpstikke, fenikkel, dextrose, koriander

ALLERGENER:
Selleri

 

kr 389.00

Som navnet tilsier, passer denne herlige bbq rub`en på alt du kan drømme om! Man kan kalle det en allround bbq rub, som har en helt fantastisk smak, litt søt, røkt paprika, hvitløk og noe ekstra for en herlig umami smak. Dette er en rub du kommer til å smake mye på og bruke på det meste du kommer over.

Vi bruker den på alt fra spareribs, pulled pork, svinenakke til biffstykker og pommes frites. Liker du skalldyr? Bruk den på det også. Dette er en rub som garantert får fast plass i samlingen og vil skape mange komplimenter fra gjester som får servert BBQ.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

kr 37.03 kr 52.90
(1)


Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. 

kr 61.06 kr 67.85
(2)

En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 63.60 kr 90.85

Krydderblanding til bl.a. fiskeburger.

Tillsett salt og potetmel selv 

ANBEFALT DOSERING: 

Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak.

INGREDIENSER:

pepper, muskat, salt, paprika, gressløk, smaksforsterker E621 MSG, gurkemeie, løk, hvitløk, løpstikke, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sukker, fennikel, dextrose, koriander

ALLERGENER:

Ingen

kr 78.20
(26)

Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk

ALLERGENER:
Sennep

 

 

kr 473.46

God krydderblanding for fransk hvitløkspekepølse

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 6 kg Frosset kjøtt, 4 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Soyaprotein, surhedsregulerende middel E575, peber, dextrose/majs, hvidløg, enebær, antioxidant E301.

ALLERGENER:

Soya

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1168 kJ - 279 kcal, Fett:8,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,4 g, Karbohydrater:25,6 g, hvorav sukkerarter:14,8 g, Kostfiber:11,2 g, Protein:18,7 g, Salt:0,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in