Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål.
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, nellik, allehånde
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, nellik, allehånde
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1725 kj /412 kcal, Fett:6,7 g, hvorav mettet fett:1,5 g, Karbohydrater:65,2 g, hvorav sukkerarter:1,1 g, Kostfiber:27,5 g, Protein:8,6 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere