Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys
Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk
ALLERGENER:
Sennep
Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk
ALLERGENER:
Sennep
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:2120 kj /507 kcal, Fett:23,5 g, hvorav mettet fett:1,6 g, Karbohydrater:44,3 g, hvorav sukkerarter:7,3 g, Kostfiber:19,1 g, Protein:20,2 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys
Vårt Beste nett
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
Vi har 4 typer nett
S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.
R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri
SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri
F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i, God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.
God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse
ANBEFALT DOSERING:
850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt 2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt, egg produkter, Glten
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Hullskive til Master`s M32 kjøttkvern
Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under
Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.
Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.
Hullskivene er:
Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?
Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 10 meter.
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål.
Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende
Røkt Medister krydder tradisjonell resept
ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak
INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter) Røyk aroma
ALLERGENER:
ingen
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper
ALLERGENER:
Ingen
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker
ALLERGENER:
Sennep
God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse
ANBEFALT DOSERING:
850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt 2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt, egg produkter, Glten
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, dextrose, selleri, sort pepper, rødbete, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Selleri
God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno
ANBEFALT DOSERING:
1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber
ALLERGENER:
Sennep
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Mild dekor blanding som kan brukes i kombinasjon med andre krydder/retter hvor man trenger en avrundet aromatisk smak og/eller kun en fin dekor/farge.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
Paprika
ALLERGENER:
Ingen
God krydderblanding for fransk hvitløkspekepølse
ANBEFALT DOSERING:
405g for følgende oppskrift, 6 kg Frosset kjøtt, 4 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Soyaprotein, surhedsregulerende middel E575, peber, dextrose/majs, hvidløg, enebær, antioxidant E301.
ALLERGENER:
Soya
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1168 kJ - 279 kcal, Fett:8,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,4 g, Karbohydrater:25,6 g, hvorav sukkerarter:14,8 g, Kostfiber:11,2 g, Protein:18,7 g, Salt:0,6%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l.
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, pepper, smaksforsterker E621 MSG, paprika, dextrose, løk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)
ALLERGENER:
Ingen
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:623kJ /149 kcal, Fett:1,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede
fettsyrer:0,4 g, flerumettede fettsyrer:0,7 g, Karbohydrater:22,1 g, hvorav sukkerarter:7,1 g, Kostfiber:7,7 g, Protein:7 g,
Salt:62,81 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
ALLROUND GRILL BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding, smakfull og god.
ANBEFALT DOSERING:
5-6g/kg
INGREDIENSER:
Dextrose, krydderier(chili, koriander, muskatblomme, muskatnøtt),smagsforstærker E621, salt, krydderiekstrakt(oleoresin, teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/solsikke, Paprika), aroma(naturlig aromppræparat, bærestof: ethanol Løk)
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1285 kJ - 308 kcal, Fett:8,1 g, hvorav mettede fettsyrer:2,3 g, Karbohydrater:49,8 g, hvorav sukkerarter:44,0 g, Kostfiber:9,8 g, Protein:3,4 g, Salt:6,8%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Univeral krydder for Brühwurst.
ANBEFALT DOSERING:
5g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger.
Tillsett salt og potetmel selv
ANBEFALT DOSERING:
Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak.
INGREDIENSER:
pepper, muskat, salt, paprika, gressløk, smaksforsterker E621 MSG, gurkemeie, løk, hvitløk, løpstikke, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sukker, fennikel, dextrose, koriander
ALLERGENER:
Ingen
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, chilli, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, cumin, allehånde, nellik
ALLERGENER:
ingen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in