Fuktstopper hindrer at overflødig væske kommer inn i maskinen.
Fuktstopp er et MUST for den som vakuumpakker.
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1890 kj /451 kcal, Fett:11,7 g, hvorav mettet fett:5,8 g, Karbohydrater:64,2 g,hvorav sukkerarter:1,2 g, Kostfiber:27,3 g, Protein:8,7 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Fuktstopper hindrer at overflødig væske kommer inn i maskinen.
Fuktstopp er et MUST for den som vakuumpakker.
Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
Krydderet gurkemeie, av og til kalt indisk safran. Krydderet inneholder stoffet curkummin, et stoff som har vært ansett for å ha helende effekt mot en rekke sykdommer.
Aromaen minner om ingefær, smaken er lett bitter og skarp. Den blir sjelden brukt alene, men er en viktig del av karri, som får den gule fargen sin fra gurkemeien. Også sennep og worchestershiresaus inneholder ofte gurkemeie.
Gurkemeie er lysømfintlig og må lagres mørkt.
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 5 Kg
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt granulert, rosmarin, oregano
ALLERGENER:
Ingen
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse 750-2000
ca 12.5kg
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke
ALLERGENER:
Ingen
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
God krydderblanding for chillispekepølse
ANBEFALT DOSERING:
405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Denne krydderblandingen tar deg rett til Napoli, Pizzaens hovedstad! Du kan bruke den på Pizza, men den passer like godt til alle pastaretter og salater, alt blir mer Amazing. Dette er Bernadetas favoritt!
Denne krydderblanding tar meg tilbake til min barndom i Brooklyn. Jeg vokste opp i to bydeler, Bay Ridge og Bensonhurst, begge var svært bebodd av Italienere. Mine beste venner var Italiensk og jeg ble ofte invitert til måltider. Mangare, mangare… Spis spis. Livet foregikk ikke i stuen, men på kjøkkenet, med smaker som var uvant for en Norsk-amerikaner. Jeg prøver med denne krydderblanding å gjenskape minner fra min barndom. Multo Italiano er rett og slett, belisimo grande. Buon appetito!
Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
timian, merian, rosmarin
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader.
ANBEFALT DOSERING:
50 g/kg farse Doseres etter smak.
INGREDIENSER:
stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander, gurkemeie,fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, løpstikke, sukker,hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1222kJ /292 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:61,1 g, hvorav sukkerarter:3,6 g, Kostfiber:6,8 g, Protein:6,1 g, Salt:20,51 g
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano
ALLERGENER:
ingen
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika
ALLERGENER:
Ingen
Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES
Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk,
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, nellik, allehånde
ALLERGENER:
Ingen
Grillkrydder Hickory coffee BBQ RUB, følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.
ALLERGENER:
Ingen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in