Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 22-25 meter.
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1890 kj /451 kcal, Fett:11,7 g, hvorav mettet fett:5,8 g, Karbohydrater:64,2 g,hvorav sukkerarter:1,2 g, Kostfiber:27,3 g, Protein:8,7 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 22-25 meter.
Hvitløksalt
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, Salt,
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede
fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,
Salt:60,04 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.
denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.
Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.
Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.
Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
500 Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse
ANBEFALT DOSERING:
850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt 2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt, egg produkter, Glten
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
En pepperblanding, til alle typer retter og kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker
ALLERGENER:
Sennep
Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, selleri
ALLERGENER:
Ingen
Denne krydderblandingen tar deg rett til Napoli, Pizzaens hovedstad! Du kan bruke den på Pizza, men den passer like godt til alle pastaretter og salater, alt blir mer Amazing. Dette er Bernadetas favoritt!
Denne krydderblanding tar meg tilbake til min barndom i Brooklyn. Jeg vokste opp i to bydeler, Bay Ridge og Bensonhurst, begge var svært bebodd av Italienere. Mine beste venner var Italiensk og jeg ble ofte invitert til måltider. Mangare, mangare… Spis spis. Livet foregikk ikke i stuen, men på kjøkkenet, med smaker som var uvant for en Norsk-amerikaner. Jeg prøver med denne krydderblanding å gjenskape minner fra min barndom. Multo Italiano er rett og slett, belisimo grande. Buon appetito!
God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno
ANBEFALT DOSERING:
1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber
ALLERGENER:
Sennep
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.
ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre
INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, paprika, smaksforsterker E621 MSG, cumin, sukker, dextrose, rødbete, løk, sennep, chilli, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), basilikum, oregano, fenikkel, gjærekstrakt, merian, hvitløk, koriander, rosmarin, hvit pepper, gurkemeie, selleri, sellerirot
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Et komplett krydder egnet til rødt kjøtt. Passer perfekt til både biff og helstekt. Kraftig og aromatisk smak. Velegnet til å blande med olje. Gir en avrundet og fyldig peppersmak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, salt, sennep, paprika, løk, smaksforsterker E621 MSG, fenikkel, koriander, chilli, selleri
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Dette er en bbq rub vi laget spesielt med store tykke biffer i tankene, entrecôte, tomahawk, t-bone, ytrefilet og mye mer. Vi bruker den på mye annet også, både brisket, shortribs og annet kjøtt.
Spennende smaker med kvalitetsinnhold som havsalt, sort pepper og kaffeekstrakt gir denne en utrolig smaksprofil som du ikke har kjent før. En sikker vinner og vil gi biffen din det lille ekstra.
Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk når du steker i stekepannen.
Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Vi har prøvd den på utrolig mye og er over oss av resultatet denne gir!
Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!
Stikkord: Havsalt, pepper, kaffeekstrakt og nydelig cayenne. Gir en fantastisk smak som du må oppleve. Dry rub.
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter, brødskive m/tomat etc. Bør stå på bordet til alle måltider.
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
Som navnet tilsier, passer denne herlige bbq rub`en på alt du kan drømme om! Man kan kalle det en allround bbq rub, som har en helt fantastisk smak, litt søt, røkt paprika, hvitløk og noe ekstra for en herlig umami smak. Dette er en rub du kommer til å smake mye på og bruke på det meste du kommer over.
Vi bruker den på alt fra spareribs, pulled pork, svinenakke til biffstykker og pommes frites. Liker du skalldyr? Bruk den på det også. Dette er en rub som garantert får fast plass i samlingen og vil skape mange komplimenter fra gjester som får servert BBQ.
Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!
Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions".
Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager!
Specielt og helt fantastisk på ribben!
GLUTENFRI.
Ingredienser:
Salt, Sukker, Krydderi (Paprika), Brun Farin, Tørret Hvidløg, Gærekstrat, Tørret løg, Melasse-sirup, Maltodextrin, Soyaolie, Paprika ekstrat (farve), Naturlig Hickory Røgsmag, mindre end 2% Calcium Silicate ( anti klumpemiddel.
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
|
|
Energi |
1046 kJ / 250 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0 gr |
Kulhydrat |
50 gr |
Herfra sukkerarter |
50 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
33,3 gr |
God krydderblanding for Ølpølse.
ANBEFALT DOSERING:
330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel
E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for chillispekepølse
ANBEFALT DOSERING:
405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in