Trykk for flere produkter.
No products were found.

Bruchetta krydder

Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.


ALLERGENER:
Ingen

 

Les merShow less
kr 369.49 kr 527.85
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 3 Produkter
Referanse:
bk100004-1kg
Beskrivelse

Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.

ALLERGENER:
Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1256 kj /300 kcal, Fett:4,2 g, hvorav mettet fett:0,7 g, Karbohydrater:46,7 g,
hvorav sukkerarter:3,4 g, Kostfiber:12,5 g, Protein:12,2 g, Salt:21 g, Natrium:8,4 g.

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
Produktdetaljer
bk100004-1kg

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 57.16 kr 81.65

Kjørvel tilhører persillefamilien, og i de fleste retter kan du erstatte persillen med kjørvel for å få en litt kraftigere og annerledes smak.

Kjørvel er en allsidig urt som kan brukes til det meste, og den brukes mye i Frankrike.

Smak
Smaken er søt og oppleves som en blanding av persille og lakris.

kr 41.06 kr 58.65
(10)

En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 199.00
(22)

Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den. 

2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 55.20
(11)


For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.

kr 60.95
(4)

Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.

ANBEFALT DOSERING: 

Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 219.00

SuckleBusters Campfire Steak Seasoning 113 gr.
Dette er en traditionel Bøf/Steak krydderi med antydninger 
af salt, peber og hvidløg med overtoner af krakket sort peber

Styrke Kategori:
MEDIUM

Perfekt til: 
Oksekød

 

Ingredienser:

Havsalt, Sortpeber, Hvidløg, krydderier, Pecanolie

Glutenfri
Sukkerfri

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

634 kJ / 152 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

30 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

41,7 gr

kr 145.00

Grillkrydder JALAPENOS GUACAMOLE BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks

kr 219.00

SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.
Har en traditionel og afbalanceret BBQ-smag. 
Denne Rub er meget mild.
Den passer perfekt til Brisket / Oksespids Bryst med en dejlig hvidløgssmag. 

Styrke Kategori:
MILD

 

Ingredienser:

Havsalt, Sukker, Paprika, Hvidløg, Sortpeber, Løg, Krydderier, Sellerifrø, Sillica antiklumpemiddel.-
GLUTENFRI

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

511 kJ / 122 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

49 gr

Herfra sukkerarter

24 gr

Protein

0 gr

Salt

25,6 gr

kr 63.25
(6)

Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer dessinger.

Sitron pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 55.55 kr 79.35

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, pepper,

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 52.33 kr 80.50
(4)

Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), paprika, chilli, sort pepper

ALLERGENER:
Ingen

kr 343.85
(1)

God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili. 

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 59.00 kr 65.55
(2)

Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke

ALLERGENER:
Ingen

kr 179.00

HOT & HOSTILE Rub 200 Gr. far Angus & Oink

En stærk rub til kylling vinger eller som tilføjelse til andre Rub`s for at gøre dem stærkere og med farve! 

 

Ingredienser:

Salt, sukker, Paprika, Sort Peber, Selleri-Salt, Sennep, Chilli, Muskatnød, Granulleret Løg, Hvidløg, Gurkemeje, Rødbedepulver, Lime, Citronsyre, Shiitake, Silicon Dioxide (<2%) anti klumpemiddel, Monosodium Glutamate(E621), Disodium 5-Inosinate(E631)

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

879 kJ / 210 kcal

Fedt

5 gr

Herfra mættede

1 gr

Kulhydrat

40 gr

Herfra sukkerarter

30 gr

Protein

10 gr

Salt

30 gr

kr 100.51
(9)

Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold

ANBEFALT DOSERING:
50g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300)

ALLERGENER:
Ingen

MERK:
Krydderblandingen inneholder 25% salt, Om nødvendig reduser saltmengde i farse.

kr 190.00

"DRY RUB" virker som en tør marinade ved at kombinere en unik blanding af krydderier, der forbedrer den naturlige smag af svinekød, fjerkræ eller vildt – eller som et godt sammenspil til grøntsager.
Blues Hog Dry RUB krydderi er ideel til grillen, ovnen eller hvis du langtidssteger – laver den amerikanske BBQ  eller andet . Eller stil den på køkkenbordet ved siden af salt og peber  ... det er så godt!

 

Ingredienser:

Paprika, salt, sukker, tørret løg, hvidløg, mindre end 1% siliziumdioxid ( anti klumpemiddel)

Opbevares kølig og mørkt.  / www.primonordic.com

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

0 kJ / 0 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

0 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

22,5 gr

kr 63.25
(3)

Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, løk, sennep, dextrose, sort pepper, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), rødbete, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, selleri, hvitløk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

 

kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 58.65
(4)

Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader. 

ANBEFALT DOSERING: 

50 g/kg farse Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander, gurkemeie,fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, løpstikke, sukker,hvitløk

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1222kJ /292 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:61,1 g, hvorav sukkerarter:3,6 g, Kostfiber:6,8 g, Protein:6,1 g, Salt:20,51 g

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 69.00
(16)

En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in