Trykk for flere produkter.
No products were found.

Biffkrydder

En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter, brødskive m/tomat etc. Bør stå på bordet til alle måltider.

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG


ALLERGENER:
Ingen

 

Les merShow less
kr 173.65
Mengde
  • 100g pose
  • 500g pose.
Siste varer på lager 1 Produkter
Referanse:
bk100002-500g
Beskrivelse

En allround blanding som erstatter salt og pepperdrøssen. Velegnet til alle typer stekt kjøtt, (gjerne i kombinasjon med pepper-mix). Ypperlig å bruke som krydder til all matlaging som krever både salt og pepper. God til gryteretter, lapskaus, helstekt biff (også i folie), stekte poteter osv. Uunnværlig til brødskive med tomat. Bør stå på bordet til «alle» måltider.

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG

ALLERGENER:
Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:706 kj /167 kcal, Fett:0,9 g, hvorav mettet fett:0 g, Karbohydrater:25,9 g,
hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:8,2 g, Protein:9,7 g, Salt:54 g, Natrium:21,6 g.

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
Produktdetaljer
bk100002-500g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Produktanmeldelser(3)
Overall rating
5
3 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 111.00
(20)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 289.00
(63)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

kr 56.35
(4)

Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, selleri

ALLERGENER:
Ingen

kr 51.75 kr 57.50
(3)

Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern

ANBEFALT DOSERING: 
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, løk, paprika, tomat, hvitløk, oregano

ALLERGENER:
Løk

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:531kJ /127 kcal, Fett:1,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:21,4 g, hvorav sukkerarter:6,5 g, Kostfiber:5 g, Protein:4,7 g, Salt:55,06 g

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 62.10
(16)

Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano

ALLERGENER:
ingen

kr 102.35
(3)

En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel, koriander, kardemomme, hvitløk

ALLERGENER:
Ingen

 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 90.85
(2)

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

kr 75.90 kr 126.50

Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen

Mengde: 300ml

Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere. 

Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker

Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.

kr 61.06 kr 67.85
(2)

En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 86.25

En pepperblanding, til alle typer retter og kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 286.35
(1)

Et komplett krydder egnet til rødt kjøtt. Passer perfekt til både biff og helstekt. Kraftig og aromatisk smak. Velegnet til å blande med olje. Gir en avrundet og fyldig peppersmak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, salt, sennep, paprika, løk, smaksforsterker E621 MSG, fenikkel, koriander, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 343.85
(3)

God krydderblanding for Ølpølse. 

ANBEFALT DOSERING: 

330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel

E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 52.90
(6)

Medister krydder tradisjonell resept

ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak

INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter)

ALLERGENER:
ingen

kr 42.61 kr 65.55
(1)

En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper, muskat, sukker, nellik, cumin, gurkemeie, kanel, løk, kardemomme

ALLERGENER:
Ingen

kr 57.04 kr 71.30
(7)

Krydderblanding til pepperoni pølse.

ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel

ALLERGENER:
Sennep

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 389.00

Grisegutten er vår søteste rub, spesielt digg på alt av svin, vi kan nevne spareribs, svinenakke, pulled pork, ytrefilet, koteletter og flintstek. Valgene er altså mange og denne vil helt klart heve smaken. Denne gir deg en søt smak, honning, hint av jalapeno, røkt paprika og en herlig umami smak! Dette er en bbq rub som hele familien fint kan spise, alt fra ungene til svigermor.

Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Hva med å heve smaken på ostesmørbrødet? Nydelig på laks og scampi.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Søt, honning, umami og litt jalapeno for smakens skyld. (men ikke sterk). Dry rub.

kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 219.00

SuckleBusters Campfire Steak Seasoning 113 gr.
Dette er en traditionel Bøf/Steak krydderi med antydninger 
af salt, peber og hvidløg med overtoner af krakket sort peber

Styrke Kategori:
MEDIUM

Perfekt til: 
Oksekød

 

Ingredienser:

Havsalt, Sortpeber, Hvidløg, krydderier, Pecanolie

Glutenfri
Sukkerfri

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

634 kJ / 152 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

30 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

41,7 gr

kr 195.00

Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions".

Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager!

Specielt og helt fantastisk på ribben!
GLUTENFRI.

 

Ingredienser:

Salt, Sukker, Krydderi (Paprika), Brun Farin, Tørret Hvidløg, Gærekstrat, Tørret løg, Melasse-sirup, Maltodextrin, Soyaolie, Paprika ekstrat (farve), Naturlig Hickory Røgsmag, mindre end 2% Calcium Silicate ( anti klumpemiddel.

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

1046 kJ / 250 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

50 gr

Herfra sukkerarter

50 gr

Protein

0 gr

Salt

33,3 gr

kr 190.00

"DRY RUB" virker som en tør marinade ved at kombinere en unik blanding af krydderier, der forbedrer den naturlige smag af svinekød, fjerkræ eller vildt – eller som et godt sammenspil til grøntsager.
Blues Hog Dry RUB krydderi er ideel til grillen, ovnen eller hvis du langtidssteger – laver den amerikanske BBQ  eller andet . Eller stil den på køkkenbordet ved siden af salt og peber  ... det er så godt!

 

Ingredienser:

Paprika, salt, sukker, tørret løg, hvidløg, mindre end 1% siliziumdioxid ( anti klumpemiddel)

Opbevares kølig og mørkt.  / www.primonordic.com

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

0 kJ / 0 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

0 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

22,5 gr

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in