Søk etter "pålegg"
Sei som laks, også kalt fattigmannslaks. Du finner dem til en relativ høy pris i kjølediskene i matvarebutikkene sammen med sild og annet pålegg. Kanskje et litt glemt pålegg, eller et pålegg for spesielt...
Les mer
Er en smaksbombe med vel- kombinerte mengder av krydder. Egner seg som røkt og urøkt.
Jeg anbefaler å koke pølsene før de grilles eller stekes. Pølsene er gode å spise kalde og som pålegg. Som middag er det deilig...
Les mer
Kokt skinke som proffen lager den
Kokt skinke som du kjøper i butikken, saftig og god.
For å få en saftig og god skinke må vi bruke noen hjelpestoffer for å beholde vannet i kjøttet.
Les mer
Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer
Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer
Er en italiensk pølse, som regel ca. 8–10 cm i diameter. Ofte kan den også inneholde grønnsaker, for eksempel oliven eller soltørkede tomater.
Pølsen kan røkes først lett og kokes senere. Den serveres i tynne skiver,...
Les mer
Sunt og godt pålegg av kyllingfilet eller kalkun, en barnevennlig variant, men her kan du spice opp med forskjellige krydderblandinger for å få din egen vri på pålegget.
Det er også mulig å salte og røyke kjøttet før
Les mer
Et gammeldags delikatesse pålegg som er smakfullt som kan smøres på skiva.serveres med majones.
Les mer