Søk etter "Røyket mat"
Yoghurtkuler i olivenolje med krydder
Hjemmelagde yoghurtkuler i en krukke er en veldig lett å tilberede rett som ser eksepsjonell ut på bordet. Olivenolje, urter og krydder gjør at yoghurtkulene smaker deilig sammen med ferske brødbiter og er et godt...
Les mer
Mozarella er en løpeost fra Italia. Tradisjonelt laget utelukkende av bøffelmelk. Oftest produseres denne osten i form av en kompakt ball eller små kuler i en mysesaus, som gjør at den holder på fuktigheten.
Les mer
Burrata er en variant av mozzarella som er fylt med en halvflytende blanding av krem og små biter av mozzarella. Denne osten kommer fra Italia og kan spises med tilsetninger som tomater, basilikum og mynte. Det er...
Les mer
en god oppskrift på ost - ganske uvanlig, fordi den bruker et nett til... modning av kjøtt. Et slikt nett har mange fordeler og kan i praksis brukes til ulike kulinariske formål. Denne gangen skal vi bruke den til å...
Les mer
Feta er en type ost assosiert med tradisjonell gresk mat. Den har en veldig karakteristisk saltsmak og inneholder omtrent 40 % fett. Ved siden av at det er en verdifull kilde til kalsium og vitaminer, er det også...
Les mer
Hvordan lage ost? - Steg for steg guide
Fersk, hvit ost er en grunnleggende matvare i alle hjem. Dessverre inneholder mange produkter i butikkhyllene unødvendige ingredienser som øker utbyttet eller kunstig forbedrer konsistensen. Fersk hvitost av god...
Les mer
Vinn den store grillpakken, Verdi 60 000,-
Vinn den store grillpakken til verdi av kr. 60 000,-
Vår butikk er forhandler av grillkrydder på øl boks.
Ekte saltreduserte krydderblandinger tilpasset både fisk, kjøtt og grønnsaker.
Les mer
Sei som laks, også kalt fattigmannslaks. Du finner dem til en relativ høy pris i kjølediskene i matvarebutikkene sammen med sild og annet pålegg. Kanskje et litt glemt pålegg, eller et pålegg for spesielt...
Les mer
Her har vi lagt ut litt tips og triks, når det kommer til tørking og røyking av pølser.
Les mer
Her finner du Litt informasjon om hvordan du kan lage dine egne spekepølser, brukes sammen med våre oppskrifter på spekepølser
Les mer
Grunnoppskrift for Spekepølser
Dette er en fin grunnoppskrift for spekepølser. Dere kan bytte ut krydder og veske som dere ønsker. Her er det bare å prøve seg frem til sin egen oppskrift.
Les mer
Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer
Denne pølsa eksploderer av smak og setter smaksløkene dine på prøve. Dette er ingen pølse for dem som ikke liker sterk mat.
Ved første bit føler du ikke den sterke smaken, men den kommer ....... :-)
Les mer
Her finner du en oversikt over de forskjellige spontypene vi har og hva dem kan brukes til med tanke på røyking.
Les mer
Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer
Hvitløk pølser er nok fra begynnelsen av inspirert av sydligere mat tradisjoner, men som er godt mottatt her hjemme på berget. Deilige pølser på grillen og bare som et mellommåltid på bensinstasjonen. Hvitløk pølsa...
Les mer
Røket Laksepølse med en utrolig god smak og minner veldig om vanlige Wienerpølser.
Det er ikke tilsatt noe form for konserveringsmiddel. For de av dere som vil spare på kalorier og fett eller ikke tåler mat med...
Les mer
Er en italiensk pølse, som regel ca. 8–10 cm i diameter. Ofte kan den også inneholde grønnsaker, for eksempel oliven eller soltørkede tomater.
Pølsen kan røkes først lett og kokes senere. Den serveres i tynne skiver,...
Les mer
Kjøttpølse, eller middagspølse som mange kaller det, er en fin og enkel pølse som passer de fleste middagsbord. Disse pølsene blir riktig saftige og gode
Les mer
Følger du denne oppskriften på kaldrøkt bacon får du helt klart en godt resultat
Les mer
Et gammeldags delikatesse pålegg som er smakfullt som kan smøres på skiva.serveres med majones.
Les mer
Her har du er en ekte ungarsk pølse mild velsmakende og godt balansert krydret pølse. Du står fritt om du vil ha røyksmak, den er like god uansett.
Les mer