Søk etter "øl-plse"
Yoghurtkuler i olivenolje med krydder
Hjemmelagde yoghurtkuler i en krukke er en veldig lett å tilberede rett som ser eksepsjonell ut på bordet. Olivenolje, urter og krydder gjør at yoghurtkulene smaker deilig sammen med ferske brødbiter og er et godt...
Les mer
Halloumi ost - perfekt for en grillfest
Halloumi er en hvit, elastisk, halvhard ost med jevn konsistens og salt smak, ofte solgt i form av halvsirkelformede blokker. Den er laget av sauemelk eller en blanding av saue-, ku- og geitemelk. Ekte Halloumi-ost...
Les mer
Liker du å eksperimentere på kjøkkenet? I så fall er denne oppskriften for deg. Denne gangen har vi noe spesielt for ost- og vinelskere. Hjemmelaget vinost er et ganske uvanlig forslag, er det ikke? Vi oppfordrer deg...
Les mer
Mozarella er en løpeost fra Italia. Tradisjonelt laget utelukkende av bøffelmelk. Oftest produseres denne osten i form av en kompakt ball eller små kuler i en mysesaus, som gjør at den holder på fuktigheten.
Les mer
Ølost er en veldig populær snacks i Tsjekkia. Nedenfor presenterer vi oppskriften på en hjemmelaget versjon av denne delikatessen. Ølost smaker godt til hvitløkskrutonger. Selv om produksjonsprosessen er tidkrevende,...
Les mer
en god oppskrift på ost - ganske uvanlig, fordi den bruker et nett til... modning av kjøtt. Et slikt nett har mange fordeler og kan i praksis brukes til ulike kulinariske formål. Denne gangen skal vi bruke den til å...
Les mer
Skyr er en islandsk yoghurt som har blitt en hit i butikkhyllene i kjøleskapet og har stjålet hjertene våre. Det er et lavkalori, lett fordøyelig produkt med høyt kalsiuminnhold. Den smaker godt alene eller med frukt....
Les mer
Å tilberede hjemmelaget naturell yoghurt er ikke så vanskelig som det ser ut til. Prøv å lage den på egen hånd hjemme. Vi er sikre på at alle vil like den som er laget etter oppskriften vår. Naturlig yoghurt er en...
Les mer
Feta er en type ost assosiert med tradisjonell gresk mat. Den har en veldig karakteristisk saltsmak og inneholder omtrent 40 % fett. Ved siden av at det er en verdifull kilde til kalsium og vitaminer, er det også...
Les mer
Hvordan lage ost? - Steg for steg guide
Fersk, hvit ost er en grunnleggende matvare i alle hjem. Dessverre inneholder mange produkter i butikkhyllene unødvendige ingredienser som øker utbyttet eller kunstig forbedrer konsistensen. Fersk hvitost av god...
Les mer
Vinn den store grillpakken, Verdi 60 000,-
Vinn den store grillpakken til verdi av kr. 60 000,-
Vår butikk er forhandler av grillkrydder på øl boks.
Ekte saltreduserte krydderblandinger tilpasset både fisk, kjøtt og grønnsaker.
Les mer
Sei som laks, også kalt fattigmannslaks. Du finner dem til en relativ høy pris i kjølediskene i matvarebutikkene sammen med sild og annet pålegg. Kanskje et litt glemt pålegg, eller et pålegg for spesielt...
Les mer
Her har vi lagt ut litt tips og triks, når det kommer til tørking og røyking av pølser.
Les mer
Andouille pølse er en Amerikansk krydderpølse, den er grov kvernet og meget saftig.
Pølsene inneholder mye kjøtt, og har dermed mye smak.
Les mer
Er en smaksbombe med vel- kombinerte mengder av krydder. Egner seg som røkt og urøkt.
Jeg anbefaler å koke pølsene før de grilles eller stekes. Pølsene er gode å spise kalde og som pålegg. Som middag er det deilig...
Les mer
Lammepølse er noe helt spesielt. Lammekjøttet og det vel kombinerte krydderet, får smaksløkene dine til å vibrere og gir deg en kulinarisk smaksopplevelse.
Dette er en pølse du bare må prøve, du vil ikke angre....
Les mer
Vossakorv er normalt en krydret og røkt pølse av svine-, fåre- og oksekjøtt. Spises sammen med for eksempel rotfrukter, eller som tilbehør til solide retter som komle og pinnekjøtt
Les mer
Kokt skinke som proffen lager den
Kokt skinke som du kjøper i butikken, saftig og god.
For å få en saftig og god skinke må vi bruke noen hjelpestoffer for å beholde vannet i kjøttet.
Les mer
Øl snadder jegerpølse er en snacks pølse og ikke som navnet antyder en pølse som er tilsatt øl. Dett er en pølse som er god sammen med et glass øl.
Les mer
Her finner du Litt informasjon om hvordan du kan lage dine egne spekepølser, brukes sammen med våre oppskrifter på spekepølser
Les mer
Grunnoppskrift for Spekepølser
Dette er en fin grunnoppskrift for spekepølser. Dere kan bytte ut krydder og veske som dere ønsker. Her er det bare å prøve seg frem til sin egen oppskrift.
Les mer
Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer
Denne pølsa eksploderer av smak og setter smaksløkene dine på prøve. Dette er ingen pølse for dem som ikke liker sterk mat.
Ved første bit føler du ikke den sterke smaken, men den kommer ....... :-)
Les mer
Servelat av kylling , kalkun og svin ca 10% fett
Denne servelaten ligger ikke noe etter den tradisjonelle pølsa i smak og konsistens, den er mye lettere for nybegynnere å lage da kylling og kalkunkjøttet har en mye større bindeevne enn rent svinekjøtt eller ordinær...
Les mer
Alle liker pølser, og å lage dem selv er ikke så vanskelig som du tror. En pølse består i grunn bare av kjøtt, salt og krydder, og det er ikke vanskeligere enn å lage egne hamburgere.
Likevel vil hjemmelagde pølser...
Les mer
Wienerpølse er ei pølse som opprinnelig utelukkende ble lagd av svinekjøtt. Den er lang og tynn og har en karakteristisk bøy, noe som gir seg naturlig som følge av naturtarmen som benyttes i produksjonen. Wienerpølser...
Les mer
Wienerpølse er ei pølse som opprinnelig utelukkende ble lagd av svinekjøtt. Den er lang og tynn og har en karakteristisk bøy, noe som gir seg naturlig som følge av naturtarmen som benyttes i produksjonen. Wienerpølser...
Les mer
Bratwurst er en pølse laget av gris, okse og/eller kalv. Den tyske og opprinnelige bratwurst er oftest krydret med hvitløk, muskat, kryddernellik, kummin og i noen tilfeller merian.
Dette er en århundre gammel...
Les mer
Grillpølse oppskrift som gir deg de perfekte hjemmelagede pølsene for grillen din.
Les mer
Grillpølsene hadde helt regelmessig størrelse og form, noe større diameter enn wienerpølser, og var tilpasset oppvarming på motoriserte, roterende grillapparater. Etter hvert som grilling fikk større utbredelse som en...
Les mer
Chorizo eller chouriço er en pølse med sterk smak. Den er hovedsakelig produsert av svinekjøtt samt med forskjellige krydder. Den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprik
Les mer
Cotechino er en Smaksrik italiensk stor svinekjøttpølse. I følge tradisjonen blir det servert med linser på nyttårsaften. Pølsen skjæres i passe tykke skiver Server med linser, polenta eller grov potetstappe
Les mer
Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer
Hvitløk pølser er nok fra begynnelsen av inspirert av sydligere mat tradisjoner, men som er godt mottatt her hjemme på berget. Deilige pølser på grillen og bare som et mellommåltid på bensinstasjonen. Hvitløk pølsa...
Les mer