Trykk for flere produkter.
No products were found.

Louisiana pølse

Dette trenger du

2,5 kg svinekjøtt kvernet

2 ts Cajennepepper

1 1/2 ts chilipepper

5 ts salt (nitritt salt)

1 stor finhakket løk

2 ts sort pepper

4 fedd presset hvitløk

1/2 ts allehånde

2,5 dl kaldt vann

2 ts timian

Slik gjør du

La kjøttet bli riktig kaldt nesten på nippet til å fryse. Kvern kjøttet en gang med den fine hullskiven. Tilsett saltet og miks dette kraftig godt inn i farsen, farsen skal bli seig og fast nesten som en brøddeig.

Ha i alle ingrediensene i miksebollen og tilsett is vannet litt om gangen, mikse godt mellom hver gang du sper. Bland til deigen blir seig og smidig.

Stapp farsen i ønsker størrelse svinetarm eller fåretarm vår anbefaling er 28-30.

Om du ønsker å røyke pølsene, gjøre det først, så trekke i vann til kjernetemperaturen er nådd 76 grader C.

Avkjøles i kaldt vann.

Vel bekomme!

Relaterte produkter
kr 111.00
(20)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in