Trykk for flere produkter.
No products were found.

Yoghurtkuler i olivenolje med krydder

Hjemmelagde yoghurtkuler i en krukke er en veldig lett å tilberede rett som ser eksepsjonell ut på bordet. Olivenolje, urter og krydder gjør at yoghurtkulene smaker deilig sammen med ferske brødbiter og er et godt...
Les mer

Hjemmelaget Havarti ost

Havrati-osten kommer fra Danmark. Navnet er nært knyttet til navnet på gården der den begynte å bli produsert. Den kalles også dansk Tilsit-ost. Fargen kan variere fra krem ​​til gul. Vi garanterer at ekte osteelskere...
Les mer

Halloumi ost - perfekt for en grillfest

Halloumi er en hvit, elastisk, halvhard ost med jevn konsistens og salt smak, ofte solgt i form av halvsirkelformede blokker. Den er laget av sauemelk eller en blanding av saue-, ku- og geitemelk. Ekte Halloumi-ost...
Les mer

Hjemmelaget vinost

Liker du å eksperimentere på kjøkkenet? I så fall er denne oppskriften for deg. Denne gangen har vi noe spesielt for ost- og vinelskere. Hjemmelaget vinost er et ganske uvanlig forslag, er det ikke? Vi oppfordrer deg...
Les mer

Hjemmelaget mozzarellaost

Mozarella er en løpeost fra Italia. Tradisjonelt laget utelukkende av bøffelmelk. Oftest produseres denne osten i form av en kompakt ball eller små kuler i en mysesaus, som gjør at den holder på fuktigheten. 
Les mer

Hjemmelaget ølost

Ølost er en veldig populær snacks i Tsjekkia. Nedenfor presenterer vi oppskriften på en hjemmelaget versjon av denne delikatessen. Ølost smaker godt til hvitløkskrutonger. Selv om produksjonsprosessen er tidkrevende,...
Les mer

Hjemmelaget burrata ost

Burrata er en variant av mozzarella som er fylt med en halvflytende blanding av krem ​​og små biter av mozzarella. Denne osten kommer fra Italia og kan spises med tilsetninger som tomater, basilikum og mynte. Det er...
Les mer

Røkt løpeost

en god oppskrift på ost - ganske uvanlig, fordi den bruker et nett til... modning av kjøtt. Et slikt nett har mange fordeler og kan i praksis brukes til ulike kulinariske formål. Denne gangen skal vi bruke den til å...
Les mer

Skyr yoghurt

Skyr er en islandsk yoghurt som har blitt en hit i butikkhyllene i kjøleskapet og har stjålet hjertene våre. Det er et lavkalori, lett fordøyelig produkt med høyt kalsiuminnhold. Den smaker godt alene eller med frukt....
Les mer

Hjemmelaget naturell yoghurt

Å tilberede hjemmelaget naturell yoghurt er ikke så vanskelig som det ser ut til. Prøv å lage den på egen hånd hjemme. Vi er sikre på at alle vil like den som er laget etter oppskriften vår. Naturlig yoghurt er en...
Les mer

Hjemmelaget Gouda ost

Gouda er en av de mest populære ostetypene. Interessant nok ble den oppfunnet nær Rotterdam, i den nederlandske byen Gouda, som den skylder navnet sitt. Det er en gul, halvhard, modnende ost, veldig populær i Polen....
Les mer

Feta-type ost

Feta er en type ost assosiert med tradisjonell gresk mat. Den har en veldig karakteristisk saltsmak og inneholder omtrent 40 % fett. Ved siden av at det er en verdifull kilde til kalsium og vitaminer, er det også...
Les mer

Hvordan lage ost? - Steg for steg guide

Fersk, hvit ost er en grunnleggende matvare i alle  hjem. Dessverre inneholder mange produkter i butikkhyllene unødvendige ingredienser som øker utbyttet eller kunstig forbedrer konsistensen. Fersk hvitost av god...
Les mer

Om våre steinovner Pedra Rustica

Pedra Rustica er en Portugisisk familiebedrift som nå styres av Mr. António Filipe, sønnen til Manuel Filipe som startet familiebedriften. Grunnlaget for bedriften er eit naturstein brudd eit stykke nord for Lisboa og...
Les mer

Vinn den store grillpakken, Verdi 60 000,-

Vinn den store grillpakken til verdi av kr. 60 000,- Vår butikk er forhandler av grillkrydder på øl boks. Ekte saltreduserte krydderblandinger tilpasset både fisk, kjøtt og grønnsaker.
Les mer

Seilaks (fattigmannslaks)

Sei som laks, også kalt fattigmannslaks. Du finner dem til en relativ høy pris i kjølediskene i matvarebutikkene sammen med sild og annet pålegg. Kanskje et litt glemt pålegg, eller et pålegg for spesielt...
Les mer

Tørking og røyking av pølser

Her har vi lagt ut litt tips og triks, når det kommer til tørking og røyking av pølser. 
Les mer

Louisiana pølse

Er en smaksbombe med vel- kombinerte mengder av krydder. Egner seg som røkt og urøkt. Jeg anbefaler å koke pølsene før de grilles eller stekes. Pølsene er gode å spise kalde og som pålegg. Som middag er det deilig...
Les mer

Andouille pølse

Andouille pølse er en Amerikansk krydderpølse, den er grov kvernet og meget saftig. Pølsene inneholder mye kjøtt, og har dermed mye smak. 
Les mer

Lammepølse

Lammepølse er noe helt spesielt. Lammekjøttet og det vel kombinerte krydderet, får smaksløkene dine til å vibrere og gir deg en kulinarisk smaksopplevelse. Dette er en pølse du bare må prøve, du vil ikke angre....
Les mer

Vossakorv Hjemmelaget

Vossakorv er normalt en krydret og røkt pølse av svine-, fåre- og oksekjøtt. Spises sammen med for eksempel rotfrukter, eller som tilbehør til solide retter som komle og pinnekjøtt
Les mer

Kokt skinke som proffen lager den

Kokt skinke som du kjøper i butikken, saftig og god. For å få en saftig og god skinke må vi bruke noen hjelpestoffer for å beholde vannet i kjøttet.
Les mer

Øl pølse med Jegermix

Øl snadder jegerpølse er en snacks pølse og ikke som navnet antyder en pølse som er tilsatt øl. Dett er en pølse som er god sammen med et glass øl.
Les mer

Sossiser

Små eller store, pølser som passer godt som julemat.
Les mer

Hvordan lage egne spekepølser

Her finner du Litt informasjon om hvordan du kan lage dine egne spekepølser, brukes sammen med våre oppskrifter på spekepølser
Les mer

Grunnoppskrift for Spekepølser

Dette er en fin grunnoppskrift for spekepølser. Dere kan bytte ut krydder og veske som dere ønsker. Her er det bare å prøve seg frem til sin egen oppskrift. 
Les mer

Tabell for Saltlake

Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer

Hot italiensk pølse

Denne pølsa eksploderer av smak og setter smaksløkene dine på prøve. Dette er ingen pølse for dem som ikke liker sterk mat. Ved første bit føler du ikke den sterke smaken, men den kommer ....... :-)
Les mer

Servelat av kylling , kalkun og svin ca 10% fett

Denne servelaten ligger ikke noe etter den tradisjonelle pølsa i smak og konsistens, den er mye lettere for nybegynnere å lage da kylling og kalkunkjøttet har en mye større bindeevne enn rent svinekjøtt eller ordinær...
Les mer

Servelat

Servelat har vel alle et forhold til som pålegg, mild og fin i smaken med et tiltalende utseende.Denne pølsa er super enkel å lage selv, følg oppskriften nedenfor og du kan glede deg over en fantastisk god servelat.
Les mer

Smak og bruk av Røykespon

Her finner du en oversikt over de forskjellige spontypene vi har og hva dem kan brukes til med tanke på røyking.  
Les mer

Volum oversikt Tarmer

Alle liker pølser, og å lage dem selv er ikke så vanskelig som du tror. En pølse består i grunn bare av kjøtt, salt og krydder, og det er ikke vanskeligere enn å lage egne hamburgere. Likevel vil hjemmelagde pølser...
Les mer

VARMRØKT MAKREL

Her har du en enkel oppskrift på en fantastisk Varmrøkt Makrell 
Les mer

VARMRØKT LAKS

Her har du en enkel oppskrift på en fantastisk Varmrøkt laks 
Les mer

KJØTTPØLSE

Kjøttpølse, eller middagspølse som mange kaller det, er en fin og enkel pølse som passer de fleste middagsbord. Disse pølsene blir riktig saftige og gode
Les mer

KYLLING/KALKUN PØLSE

En sunnere familiefavoritt laget på kylling og kalkun, et meget godt alternativ om dine gjester ikke skal ha svin, Sunde gode, Magre pølser
Les mer

OPPSKRIFT KALDRØKT LAKS

Kladrøkt laks. Gjør det selv og bli overasket av resultatet. 
Les mer

OPPSKRIFT PÅ JERKY

Jerky er perfekt som snacks på tur og veldig enkelt å lage selv.
Les mer

OPPSKRIFT CHORIZO PØLSE

Chorizo eller chouriço er en pølse med sterk smak. Den er hovedsakelig produsert av svinekjøtt samt med forskjellige krydder. Den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprik
Les mer

OPPSKRIFT KALDRØKT BACON

Følger du denne oppskriften på kaldrøkt bacon får du helt klart en godt resultat
Les mer

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in