Singlong Nasi Padang Chilli Sauce

Om Sausen

Padang mat er mat fra Vest-Sumatra, Indonesia, og er blant den mest populære maten i Maritime Sørøst-Asia.
Padang mat er allestedsnærværende i indonesiske byer og kjent som Masakan Padang, maten er også populær i nabolandet Malaysia og Singapore.
Padang mat er kjent for sin rike smak av saftige kokosmelk og krydret chili. Nasi Padang, serveres normalt med ris og biff, sjømat, fjærfe, og grønnsaksretter, alle rettene er veldig populær i hele Indonesia. Lag din egen nasi padang hjemme, med en kombinasjon av flammende, duftende oppskrifter, fra grillet makrell, dekket i en knallrød sambal saus til kylling curry ulmet med kardemomme, sitrongress og chili.
Vår saus vil være med på å ta deg nærmere de smakfulle indonesiske rettene

Bruksområder for Sausen:

Dette produktet kan brukes i mange forskjellige retter, og sausen passer til biff, geit, lamme kjøtt, fjærfe, fisk, Storfe, reker og blekksprut

Ingrediensliste:

Fersk Chili, Hvitløk, Løk, Sukker, Vegetabilsk Olje, Fersk Ingefær, Salt, Sitrongress, Malt Gurkemeie, Tomat.

Ernæring Informasjon:

Serving Per Pakke: 18.99
Servering størrelse: 12.11g

Mengde per porsjonMengde per 100g
Protein0.2g1.8g
Totalt fett1.2g 9.5g
Energi21kcal*171kcal*

*1Kcal=4.2KJ

Allergi & Spesial Merking:

Produktet er HALAL,
Ingen Allergener

Pakke & salgs info:

Sausen fås i følgende størrelser:
12 x 230g
Sausen kan kjøpes enkelt vis eller kassevis gjennom vår nettbutikk

Gå til Oppskrifter for ideer og tips om hvordan du kan bruke våre sauser.