SINGLONG –Singapore Black Pepper krabbe

Dette trenger du

  • 300 gram (1 glass) SINGLONG Black Pepper Sauce
  • 5 gram smør
  • 1.5-2 kg Koket krabber
  • 1 Hvitløk (hakket)
  • 1LøkMatolje

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Vask og del opp krabber. Knekk klørne litt slik at peppersausen kommer inn i kjøtte.

Varm en wok med litt matolje, og legge krabbene til fritering i ca 2 minutter.

Legg så krabbene i et dørslag og sil av oljen.

Legg så litt smør, hakket hvitløk og SINGLONG Black Pepper Sauce i en woken og wok til du kjenner duften av sausen ha tilslutt i krabbene igjen å kok i noen minutter, før servering

Pynt med vårløk og frisk koriander.

Vel bekomme!

Tilbehør; SINGLONG – Hainanese Chicken rice, SINGLONG – Pineapple Fried Rice, ellerPotetbåter

Oppskriften passer til 3-4 personer