SINGLONG –Sambal Belachan Kangkong

Dette trenger du

  • 500g Kangkong
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 fersk rød chili 30g matolje
  • 100g Singlong Sambal Belachan
  • 1ts potetstivelse eller maismel
  • 30g matolje Frisk koriander etter ønske

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Ta Kangkong vask og skjær, hakk hvitløken i små biter og chili skjære tynne strimler.

Varm oljen i panne, tilsett hvitløk og stek til duftende. Legge til Singlong Sambal Belachan og stek kort. Legg resterende 320g kangkong og wok. Ikke over lage mat. Legge til stivelse løsning og chili strimler wok kort og tjene

Tilbehør salat

Pynt med vårløk og frisk koriander.

Vel bekomme!

Tilbehør; Salat og SINGLONG – Hainanese Chicken rice, Ris, eller Potet båter

Oppskriften passer til 3-4 personer