SINGLONG –Nonya wok Black Pepper kylling

Dette trenger du

  • 2 ss østerssaus saus
  • 2 ss SINGLONG Black Pepper Sauce
  • 2 ss tomatsaus
  • 1 løk (skiver)
  • 1 grønn pepper (skiver)
  • 1 rød pepper (skiver)
  • 600 gram kylling lår/filet
  • Matolje
  • Andre ønskede grønnsaker

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Slik Gjør du:
La kylling lårene eller kylling filet marinere i 30 minutter ha så kylling lårene eller kylling filet i en panne med SINGLONG Black Pepper Sauce, østerssaus og tomatsaus og varm med litt matolje.

Stek kyllingen til den har en gylden brun farge, og legg på tallerken.
Stek da løken, den grønn og rød paprikaen, tilsett vann og den gjenværende sausen. Varm opp og bland godt, hell så dette over den stekte kyllingen, og server.

Pynt med vårløk og frisk koriander.
Vel bekomme!

Tilbehør; Salat ogSINGLONG – Hainanese Chicken rice, Ris, eller Potet båter
Oppskriften passer til 3-4 personer