SINGLONG – Fisk i chili Crab saus

Dette trenger du

  • 1/3 glass Singlong Chilli Crab Sauce
  • 1 ss Soya saus
  • 300 gm fersk Fisk (Laks, Torsk) (skiver)- fungerer også bra med fisk.
  • 300 ml vann eller fisk kraft
  • 1 pc egg (slått)
  • Maismel
  • Matolje
  • Vårløk (hakket)

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Rensk fisken

Ha Singlong Chilli Crab Sauce i en panne eller wok og varm opp til du kjenner duften

Tilsett vann eller fiske kraft og Soya saus, og kok opp.

Ha så i den skivete laksen, og kok forsiktig i 2 minutter.

Deretter maismel (fortynnet med vann), og rør i pisket egg til tykkere saus.

Pynt med vårløk og frisk koriander.

Vel bekomme!

Oppskriften passer til 3-4 personer