SINGLONG – Chili Tofu reke

Dette trenger du

  • SINGLONG chili KRABBESAUS 380G (1 flaske).
  • Store reker 700g,
  • Tofu (bønne-ost ) 500g,
  • vann 400ml,
  • maismel 10g,
  • olje 3 ss,

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Rengjør Rekene med eller uten hale etter ønske.

Varm opp 3ss olje i en stekepanne eller wok

Når pannen er god og varm legge oppi rekene.

Stek til reken har blir røde, eller en gyllen farge.

Tilsett  1 glass Singlong Chilli Crab Sauce og bruke den tomme flasken for å blande 10g (1 ts) maismel med vann fyll flasken, og bland godt, ha så blandingen i pannen.

Ha i tofuen og stek på høy varme til du kjenner duften.

(Valgfritt: slå av varmen og bland i et egg for ekstra tekstur).Pynt med vårløk og frisk koriander.

Vel bekomme!

Oppskriften passer til 3-4 personer