SINGLONG – Chili Crab

Dette trenger du

  • 240 gr (1 glass) SINGLONG Chilli Crab Sauce
  • 1 ts (20 ml) SINGLONG (Light) Soya Sauce
  • 5 ts (100 ml) tomatsaus
  • 3 ts (60 ml) olje til steking
  • 2 ts maisenna (utblandet i vann)
  • 1 ts (10 gr) sukker
  • 1 kg krabbekjøtt (renset og skåret i terninger) – du kan også bruke reker eller blekksprut
  • 600 ml kokende vann
  • 2 piskede egg
  • 2 stilker med vårløk

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Wok SINGLONG Chilli Crab Sauce i varm olje, og tilføy krabbekjøttet i wok-pannen.

Wok krabbekjøttet i 1-2 minutt. Tilsett så soyasaus, sukker, kokende vann og tomatsausen i pannen.

Varm opp og la blandingen putre i 5 minutter.

Når sausen koker tilsetter du maisenna for å tykne sausen, sammen med de piskede eggene.

Pynt med vårløk og frisk koriander.

Vel bekomme!

Oppskriften passer til 2-3 personer