SINGLONG – Black Pepper Kylling/Kalkun

Dette trenger du

  • 300 gram (1 glass) SINGLONG Black Pepper Sauce
  • 4 medium poteter (skrelles)
  • 1 stk gulrot (skrelles)
  • 1 stor søtpotet (skiver til om 2 cm tykk)
  • 1 ~1.2 kg kylling eller kalkun

Ingredienser (saus)

  • 4-6 ss SINGLONG Black Pepper Sauce
  • 240 ml vann

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Slik Gjør du:

La kyllingen eller kalkunbrystene Mariner i  SINGLONG Black Pepper Sauce i 3 timer. For det beste resultatet anbefales det å mørne over natten.

Plasser så kyllingen/kalkunen, poteter, gulrot og søtpotet i en stekepanne.

Stek i ovn forvarmet til 200 C i 35-40 minutter til kokt.

Tilberedningsmetode (saus)

Mix SINGLONG Black Pepper Sauce med vann. Rør godt og varme opp i en kjele.

Ha sausen over kylling / kalkunen og serverer varm.

Tilbehør salat

Pynt med vårløk og frisk koriander.

Vel bekomme!

Tilbehør; Salat ogSINGLONG – Hainanese Chicken rice, Ris, eller Potet båter

Oppskriften passer til 3-4 personer