SINGLONG – Black Pepper Biff/Kylling/Svinekjøtt

Dette trenger du

  • 160 gram (1/2 glass) SINGLONG Black Pepper Sauce
  • 1 ss lys Soya saus
  • 1 ts sesamolje
  • 4 ss vann
  • 1 ss maisstivelse
  • 600- 800 gram Biff/Kylling/Svinekjøtt (skiver/strimler)
  • 5 stilker vårløk (skåret i 2 cm)
  • Matolje

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Kutt kjøttet i skiver eller strimler og la det mørne i lys Soya saus, vann, maisstivelse og sesamolje i ca 30 minutter.

Varm opp litt matolje i pannen eller wok og wok/stek kjøtte i 30-60 sekunder.

Tilsett SINGLONG Black Pepper Sauce og vårløk, og wok/stek til kokt og server gjerne med  SINGLONG Hainanese Chicken Ris,

Pynt med vårløk og frisk koriander.

Vel bekomme!

Oppskriften passer til 2-4 personer