Kylling Satay med Mangosalat og Ris.

Dette trenger du

  • 1 Glass Singlong Satay Sauce
  • 1,4kg kyllingfilet

Mango salat

  • 3 stk mango, kappes i terninger
  • 1 stk agurk, kappes i terninger
  • 5-7 vårløk, kappes i terninger
  • 1-4 chilli (etter ønsket sterkhet)
  • 1 liten fersk ingefær finhakket
  • 3 stk lime

Frisk koriander etter ønske

Dette gjør du

Kutt kyllingfilet i strimler eller terninger, ha dem i en stor bolle og mariner kyllingen med Singlong Satay saus i 20-30 min, (Bland godt) for så å steke i Panne

Mango Salat

Kutt opp mangoen, agurk og vårløken i terninger, finhakk chilien, og ingefæren

Bland dette i en bolle og press saften av tre lime over tilslutt, ha så i koriander etter ønske.

Serveres med vanlig ris, eller bruk gjerneSinglong Hainanese Chicken rice mix

Pynt med frisk koriander.

Vel bekomme! 

Oppskriften passer til 5-7 personer